Harryju in Kate se zagotovo ni sanjalo, da bosta 13 let po nastanku fotografije zaročena. Foto: Twitter/FIFA World Cup
Harryju in Kate se zagotovo ni sanjalo, da bosta 13 let po nastanku fotografije zaročena. Foto: Twitter/FIFA World Cup

David Beckham je leta 2005, ko je odprl svojo nogometno akademijo, morda pomislil, da se v njegovih vrstah kali prihodnji kapetan angleške nogometne reprezentance, a zagotovo se mu ni niti sanjalo, da bo odgovoren tudi za ljubezensko zgodbo. Fant in dekle na fotografiji sta 13 let po nastanku fotografije namreč zaročena.

Harry Kane, kapetan angleške reprezentance, in Kate Goodland sta se pri rosnih 11 udeležila Beckhamove akademije za mlade nadarjene nogometaše. Napadalec Tottenhama in Kate sta bila nekaj časa tudi sošolca, kar pomeni, da se poznata že skoraj celo življenje.

"Lahko sem srečen, da imam ob sebi simpatijo iz otroštva"
"V šoli sva bila prijatelja, kasneje pa sva se zbližala. Mojo kariero je spremljala od začetka, seveda se ji vse skupaj zdi malo noro,"
je povedal Kane, ki se je s Kate začel sestajati sedem let po nastanku fotografije.

"Če bi bil zdaj samski in bi spoznal dekle, bi se ves čas spraševal, ali je z mano iz pravih razlogov. Ji je zgolj do denarja? Nikoli ne bi točno vedel. Zato sem lahko resnično srečen, da imam ob sebi simpatijo iz otroštva. Imam čudovito družino, po zaslugi katere sem ostal prizemljen," je za tabloid Daily Mail dodal angleški kapetan.

Kate, ki je končala fakulteto za šport in dela kot inštruktorica fitnesa, in Kane imata enoletno hčerko Ivy Jane, kmalu pa bosta znova postala starša.