Srečni par. Foto: Reuters
Srečni par. Foto: Reuters
Keira je že nekaj let obraz modne hiše Chanel, zato ni veliko presenečenje, da je Chanelova tudi njena poročna obleka.

Po poročanju britanskih medijev je šlo za "intimno" slovesnost z le malo svati, ki so se že včeraj zbrali na idiličnem francoskem podeželju nedaleč od Nice, kjer ima igralka v lasti tri milijone funtov vredno posest z osmimi spalnicami in lastnim vinogradom.
Keirina razkošna farma stoji nedaleč od dvorca iz 17. stoletja, ki ga imata v lasti Brad Pitt in Angelina Jolie.

Vse skupaj je par izpeljal precej na hitro in v veliki tajnosti, tako sta celo družini in prijateljem za poroko povedala šele pred kratkim. Svatje so po poročanju tabloida Mirror tudi morali na kraj poroke pripotovati v manjših skupinah in se razporediti po okoliških vaseh, da ne bi vzbujali prevelike pozornosti.

28-letna igralka je sicer nedavno dejala, da nobeden izmed njiju ni ravno "poročni tip" in da ona ne potrebuje velikega pompa, da si želi le uživati v zaroki.

Poroka v Chanelu
Keira se je poročila v preprosti, do kolen segajoči obleki brez naramnic, ni pa šlo brez Chanelovega kosa - odločila se je za preprost suknjič te znane modne znamke. Igralka je namreč že nekaj let obraz modne hiše Chanel in Chanelovega parfuma Coco Mademoiselle, v kratkem pa bo v Lagerfeldovem kratkem črno-belem filmu tudi upodobila Coco Chanel.

Oskarjevska nominiranka in njen leto dni starejši zaročenec sta par od februarja 2011, ko ju je predstavila skupna prijateljica (in Jamesovo nekdanje dekle) Alexa Chung. Knightleyjeva je med letoma 2003 in 2005 hodila z irskim modelom Jamiejem Dornanom, nato pa je bila pet let v zvezi z britanskim igralcem Rupertom Friendom, soigralcem iz uspešnice Prevzetnost in pristranost.