Nicole in Keith sta se poročila junija in vsi so se spraševali, kdaj bo Nicole zanosila. Foto: EPA
Nicole in Keith sta se poročila junija in vsi so se spraševali, kdaj bo Nicole zanosila. Foto: EPA
Keith Urban
Keith Urban je zadnji v vrsti zvezdnikov, ki so se zatekli na kliniko za odvajanje. V Londonu sta se nedavno zdravila glasbenika Pete Doherty in Tom Chaplin. Foto: EPA

Z grammyjem nagrajeni Urban, ki je z Nicole poročen šele štiri mesece, naj bi že prišel na rehabilitacijsko kliniko, žena pa mu stoji ob strani, je povedal njegov tiskovni predstavnik.

"Globoko obžalujem bolečino, ki sem jo zadal Nicole in vsem, ki me imajo radi in me podpirajo," je v izjavi za javnost zapisal Keith. Na kateri kliniki je Urban in odvisnosti od česa se pravzaprav želi otresti, glasbenik ni povedal, poznavalci pa namigujejo, da gre za čezmerno uživanje alkohola. Znano pa je, da je imel v preteklosti težave zaradi uživanja alkohola in kokaina.

Bo prihodnost res svetlejša?
"Nikoli ne smeš pozabiti na okrevanje, a bojim se, da sem jaz pozabil," je pojasnil na Novi Zelandiji rojeni zvezdnik countryja. "Z močjo in podporo moje žene, družine in prijateljev, s katerimi sem blagoslovljen, sem trdno odločen, da mi bo uspelo." Na svoji spletni strani je Urban, ki bo 26. oktobra praznoval 39. rojstni dan, zapisal, da je mirno in optimistično gleda v prihodnost ter da se je končno sprijaznil s svojim resničnim stanjem.

Nicole odpovedala vse obveznosti
Nicole Kidman je zaradi Keithovih težav že odpovedala vse intervjuje in druge obveznosti, ki jih je imela s svojim novim filmom Fur, v katerem je zaigrala fotografinjo Diane Arbus. Tudi Urban zaradi zdravljenja ne bo mogel predstavljati svojega novega albuma Love, Pain & The Whole Crazy Thing, ki naj bi po napovedih izšel 7. novembra. Nicole Kidman in Keith Urban sta se 25. junija letos poročila v Sydneyju.