Lili in Cole sta veljala za enega najbolj prikupnih mladih parov v Hollywoodu. Foto: AP
Lili in Cole sta veljala za enega najbolj prikupnih mladih parov v Hollywoodu. Foto: AP

Par naj bi se razšel v začetku poletja, a morata zaradi obveznosti, povezanih s serijo (trenutno snemajo četrto sezono), stisniti zobe na aktualni promocijski turneji.

Da bi bile stvari še malce manj ugodne, 22-letna Lili in 26-letni Cole v seriji igrata par, Betty Cooper in Jughead Jones.

Igralca sicer skušata na snemanju ohranjati profesionalni odnos in tudi na nedavni okrogli mizi v sklopu Comic-Cona sta bila posedena eden ob drugem, čeprav je bilo zaznati nekaj napetosti med njima, na zabavi, ki je okrogli mizi sledila, pa sta se izogibala eden drugega.

Ona introvertirana, on žurer

Viri, ki oba dobro poznajo, so za revijo People povedali, da je bilo razpad zveze v resnici za pričakovati, saj sta si precej različna. Lili je malce resnejša in bolj zaprte narave, Cole, ki je zaslovel kot otroški igralec z bratom dvojčkom Dylanom, pa je večji žurer.

"Njuni prijatelji v resnici niso pričakovali, da bosta dolgo ostala skupaj," je povedal vir za People.

Na okrogli mizi na ComicConu v teh dneh je bilo opaziti nekaj napetosti med njima. Foto: AP
Na okrogli mizi na ComicConu v teh dneh je bilo opaziti nekaj napetosti med njima. Foto: AP

"Njuna značaja sta na koncu koncev zelo različna, njuna življenjska sloga pa sta si bila pogosto v popolnem nasprotju. Razmerje je bilo že nekaj časa precej težko in na koncu je bilo vsega preveč. Sta pa oba zelo profesionalna in skušata ohranjati kar se da prijateljski odnos."

Oboževalci v nejeveri

Igralca sta sicer večji del svojega dvoletnega razmerja skušala to ohranjati kar se da zasebno, o njem nista kaj dosti govorila in sta pogosto prosila medije, naj ne vrtajo vanju.

Kljub temu ljubezenskega razmerja nista mogla dolgo skrivati in sta se lani na navdušenje mnogih oboževalcev končno skupaj sprehodila po rdeči prepogi Met Gala, nato pa tudi objavljala fotografije s skupnega romantičnega oddiha.

Goreči oboževalci serije Riverdale so postali popolnoma obsedeni z njuno zvezo in ko je v teh dneh odjeknila novica, da sta se razšla, mnogi še kar ne morejo sprejeti tega, da je ljubezni konec.