Zayn in Gigi ostajata prijatelja. Foto: Reuters
Zayn in Gigi ostajata prijatelja. Foto: Reuters

Malik, nekdanji član britanske fantovske skupine One Direction, in Hadidova, ki jo na svojih revijah želijo videti najbolj priznane modne hiše, nista želela razkriti razloga za razhod, piše Reuters.

25-letni Zayn je na na Twitterju zapisal, da sta imela zelo pomembno, ljubeče in zabavno razmerje in da Gigi nadvse spoštuje. Tri leta mlajša manekenka pa je družbenem omrežju Maliku zaželela vse najboljše v prihodnosti: "Večno bom hvaležna za ljubezen, čas in življenjske lekcije, ki sva si jih delila z Z-jem."

Kot je dejal vir za Hollywood Life, je Malik zaradi razhoda potrt. "Mislil je, da se bo poročil z njo. Zayn še naprej ljubi Gigi. Z njo se je želel ustaliti in z njo ustvariti družino," je dodal vir. Malik je Hadidovo že večkrat zaprosil za roko, toda Hadidova ni nikoli privolila. "Zayn misli, da Gigi do njega ni bila popolnoma iskrena in zato snubitve ni jemala resno. Želel si je, da bi se zaročila, toda dejala mu je, da je premlada in da želi v svoji karieri doseči še precej stvari, preden bo začela razmišljati o otrocih," je še dodal vir.

Nekdanja zaljubljenca sta skupaj nastopila tudi v Malikovem videospotu Pillowtalk, avgusta 2017 pa sta se skupaj znašla tudi na naslovnici Vogua.

Malik je zaslovel kot član skupine One Direction, ki jo je na televizijskem pevskem tekmovanju The X Factor leta 2010 odkril sodnik Simon Cowell in jo vzel pod okrilje svoje založbe Syco Records. Leta 2015 je Malik zapustil skupino, ki si je nato po uspehu petega albuma vzela odmor, člani pa od tedaj samostojno nadaljujejo svoje glasbene poti.