Kylie Minogue s svojim izbrancem. Foto: Instagram Kylie Minogue
Kylie Minogue s svojim izbrancem. Foto: Instagram Kylie Minogue
false
Joshua Sasse in Vinnie Jones. Foto: Reuters

Govorice o zaroki, ki krožijo že tedne, so postale še glasnejše pred nekaj dnevi, ko se je pevka na podelitvi nagrad NME pojavila z velikim diamantnim prstanom na roki. 47-letna Kylie in 28-letni Joshua sta veselo novico oznanila kar v Daily Telegraphu, in sicer v rubriki Bližajoče se poroke.

Britanski igralec naj bi pevko za roko zaprosil že decembra. Par, ki je v zvezi pol leta, se je prvič srečal na snemanju ABC-jevega šova Galavant, v katerem sta oba tudi nastopila.

Zaljubljena do ušes
Kylie je za neko radijsko postajo v Avstraliji pokomentirala tudi 19-letno razliko v letih: "Mislim, da je splošno mnenje, da sva drug za drugega, četudi morda na papirju ni videti prav. On je čudovit, čudovit fant. In čeprav se trudim biti kul in naravna, je na mojem obrazu vidno, kako zelo sem srečna." Lani je pevka povedala, da je ljubezen v njenem življenju in da je to čudovita stvar.

Kylie je v preteklosti po številnih neuspešnih zvezah - bila je v zvezi z Jasonom Donovanom, Michaelom Hutchencejem, Jamesom Goodingom, Oliverjem Martinezom in Andresom Velencosojem - dejala, da ne ve, ali se bo kdaj poročila.

Zdaj so se njeni načrti spremenili, kot je povedala, pa želi imeti tudi družino.