Njuna sinova vseeno upata, da se bosta starša pobotala, spet. Igralka in TV-zvezdnik sta se leta 1997 poročila v bolnišnični sobi, le tri dni pred operacijo, v kateri so mu morali odmašiti žile.

Leta 2010 sta nato oba vložila zahtevek za ločitev in kot razlog navedla "nepremostljive razlike". Pravi razlog naj bi bila sicer njena nezvestoba, vendar sta zahtevek nazadnje oba preklicala in se pobotala, poročajo ameriški tabloidi.

Larry King in njegova 26 let mlajša bodoča nekdanja žena Shawn. Foto: EPA
Larry King in njegova 26 let mlajša bodoča nekdanja žena Shawn. Foto: EPA

Danes 85-letni King je bil sicer poročen osemkrat, s sedmimi različnimi ženskami ‒ z Alene Akins se je poročil in ločil dvakrat. Poleg 20-letnega Chancea in 19-letnega Cannona, ki sta se mu rodila v zadnjem zakonu, ima iz prejšnjih še tri otroke.

Pred slabim desetletjem se je King po 53 letih novinarskih izkušenj in po 25 letih lastne pogovorne oddaje na CNN-u poslovil od zvestih gledalcev, pozneje pa je ustanovil produkcijsko hišo Ora TV in sodeloval še z rusko televizijsko mrežo RTV America.

King je v svoji več kot pol stoletja dolgi karieri radijskega in televizijskega voditelja gostil številne znane ljudi z vsega sveta, opravil je okoli 50.000 intervjujev.