Hčerki sta bili na prestižno univerzo sprejeti pod pretvezo, da sta vrhunski športnici. Foto: AP
Hčerki sta bili na prestižno univerzo sprejeti pod pretvezo, da sta vrhunski športnici. Foto: AP

Vloga tete Becky v seriji Polna hiša in tudi v njenem Netflixovem nadaljevanju je ena najbolj znanih vlog Loughlinove, a po poročanju tujih medijev naj bi bilo zaradi univerzitetnega škandala zanjo konec tudi te poti.

Pred dnevi pa smo že poročali, da je vse vezi z njo prekinila tudi televizijska hiša Hallmark, čeprav je igralka v zadnjih letih postala eden njihovih glavnih obrazov.

Snemanje pete in tudi zadnje sezone serije Fuller house se sicer še ni začelo, škandal pa naj ne bi vplival na njeno produkcijo, saj je Loughlinova v njej igrala zgolj kot gostja oziroma njen lik ni imel redne vloge.

Radi bi zaščitili mlade igralce v seriji

Kot poroča People, je sicer njihova glavna prioriteta po izbruhu škandala predvsem zaščita mlajšega dela igralske zasedbe, ki se je z njo vedno odlično razumel in jo imel tudi za neke vrste vzornico.

"Vsi se trudimo, da bi otroke zaščitili pred vsemi temi novicami," je pojasnil vir. "Lori sicer ni prisotna v vsaki epizodi, vendar se z otroki odlično razume in jo imajo tudi zelo radi." Ob tem je dodal, da vsi poskušajo sprejeti to, kar se je zgodilo, saj tega od Loughlinove nikakor niso pričakovali.

54-letna igralka je sicer ena izmed več desetih obtoženih v škandalu, ko so s pomočjo prevar svoje otroke vpisovali na ugledne univerze. Njeni hčerki Isabella Rose in Olivia Jade sta bili denimo na Univerzo v Južni Kaliforniji sprejeti pod pretvezo, da sta vrhunski športnici. Obe sta prišli v veslaško moštvo univerze, a po sprejetju na univerzo za moštvo niti enkrat nista nastopili.