Madonna uživa košerske obroke. Foto: Reuters
Madonna uživa košerske obroke. Foto: Reuters
Dvojčici Stello in Esther je Madonna posvojila lani v Malaviju. Foto: Instagram

60-letna pevka, ki se rada pohvali, da v življenju ni skuhala enega obroka, je oglas za delovno mesto zasebnega kuharja objavila na spletni strani Talent Private Staff, v katerem se je predstavila zgolj kot "VIP-stranka iz Mayfaira".

V opisu je navedeno, da bi rada, da vsi obroki upoštevajo "osnovna pravila" košer priprave hrane, kuhar pa da ji je na razpolago "za stalno", tako v njenih domovih v Londonu, Lizboni in New Yorku kot tudi med tem, ko potuje po svetu.
Kuhar bi skrbel tudi za obroke njenih šestih otrok – 22-letne Lourdes, 18-letnega Rocca, 13-letnega Davida, 12-letne Mercy James ter šestletnih dvojčic Stelle in Esther.

"Stranka sicer nima košer kuhinje z ločeno opremo za meso in mlečne izdelke ali podobno, ampak kuhar mora poznati osnovna pravila priprave košer hrane, kot so ločeno serviranje mesa in mlečnih izdelkov, prepoved svinjine, riba mora imeti plavuti in luske, odpadejo mečarica, morski sadeži ipd.," piše v oglasu.

Želi si "zdravih, preprostih" jedi
Tretji pogoj je, da se na oglas prijavijo samo "top chefi" s "predhodnimi izkušnjami zasebnega kuharja".

Madonna poudarja, da ne išče chefa za vrhunske jedi, ampak želi "zdrave in preproste" obroke, primerne za družinska kosila in večerje.
"Stranka ima najraje italijansko kuhinjo (še posebej rižote), azijsko (suši in sašimi), klasično evropsko in ameriško," piše.

Kuhar mora biti na razpolago celotni družini, vsem gostom in preostalemu osebju v hiši. Kogar bo Madonna izbrala za delovno mesto, bo lahko začel delati za popzvezdnico že konec tega meseca oz. začetek novembra.