61-letno popzvezdnico in 25-letnega Ahlamalika Williamsa so ujeli med kolesarjenjem po rajskem otočju, pevka pa je na svojem Instagramu tudi objavila več skupnih fotografij.

Madonna je silvestrovo proslavila s plesom ob drogu na plaži, na novega leta dan pa so se vsi skupaj odpravili na jadranje.

Kot poroča Daily Mail, se je pevka sicer tik pred oddihom sprla s svojim nekdanjim možem Guyem Ritchiejem glede tega, pri kom bo praznike preživel njun sin Rocco.

19-letnik je nazadnje ostal pri očetu v Londonu, so pa Madonni na Maldivih družbo delali hčerka Lourdes (23), dvojčici Estere in Stelle (7), Mercy James (13) ter David Banda (14).

Zadnje štiri je pevka posvojila, Lourdes pa se ji je rodila v zvezi s Carlosom Leonom.

David je nadarjeni nogometaš in trenutno igra za mladinsko ekipo Benfice, zaradi česar se je družina preselila na Portugalsko.

V zvezi leto dni?

Williams, s katerim je pevka v romantični zvezi skoraj leto dni, je plesalec.

Madonna ga je spoznala na avdiciji za njeno turnejo leta 2015 in je del njene plesne ekipe vse od takrat. Nastopal je tudi na njeni zadnji turneji Madame X.

Zvezo sta sprva skrivala, a jo je potrdil njegov oče. Drue Williams je za TMZ prejšnji teden povedal, da Madonna njegovega sina ljubi in da hoče "poskrbeti zanj".

"Ljubezen nima starosti," je dejal. "Moj sin živi "la vida loca" (noro življenje) in sem samo srečen zanj."