Če bo šlo vse po načrtih, pa pravkar rojeni otrok ne bo hkrati tudi njun zadnji. Igralca si namreč želita veliko družino. Foto: EPA
Če bo šlo vse po načrtih, pa pravkar rojeni otrok ne bo hkrati tudi njun zadnji. Igralca si namreč želita veliko družino. Foto: EPA

29-letna nekdanja zvezdnica serije Opravljivka (Gossip Girl) je rodila v New Yorku, spola in imena pa zakonca za zdaj še nista sporočila javnosti.

To je drugi otrok za igralca, ki sta se spoznala leta 2010 na snemanju filma Zelena svetilka (The Green Lantern). Zaljubljenca sta septembra 2012 po slabem letu zveze skrivaj skočila v zakonski jarem, s tem pa presenetila tudi številne družinske člane in prijatelje.

Na poroki so bili namreč navzoči le najbližji prijatelji in svojci. Na posestvu Boone Hall Plantation v bližini Charlestona v Južni Karolini je poročno zabavo med drugim popestrila pevka Florence Welch iz zasedbe Florence + The Machine, sicer nevestina dobra prijateljica, ki je zapela tri pesmi, nato pa je skrb za glasbeno podlago prevzel didžej.

Želita si še več otrok
Zanjo je to prvi zakon, on pa je bil že poročen s še eno hollywoodsko lepotico - Scarlett Johansson. Decembra 2014 se jima je rodil prvi otrok, hčerka, nadela pa sta ji ime, ki ga imajo običajno moški - James.

Če bo šlo vse po načrtih, pravkar rojeni otrok ne bo njun zadnji. Igralca sta v več intervjujih poudarila, da si želita veliko družino, saj sta tudi sama odraščala v taki - Ryanovi starši so imeli namreč štiri otroke, Blakeini pa pet.