Pri Daily Mailu so izračunali, da sta v zadnjega pol leta kar 56 dni preživela na počitnicah. Foto: Reuters
Pri Daily Mailu so izračunali, da sta v zadnjega pol leta kar 56 dni preživela na počitnicah. Foto: Reuters

sta razkrila junija lani, potem ko so ju paparaci ujeli na počitnicah v Italiji.

47-letni Packer ima po podatkih revije Forbes pod palcem skoraj tri milijarde evrov, premoženje pa je podedoval od svojega očeta Kerryja, ki je ustvaril avstralski medijski imperij Consolidated Press Holdings Limited. James se danes ukvarja predvsem z vodenjem igralnic. To bo njegova tretja poroka, saj se je leta 2013 ločil od pevke in manekenke Erice Baxter.

45-letna Mariah Carey je v rumenih medijih mnogo bolj znana, saj se na glasbenih odrih pojavlja že od 90. let, vse do danes pa je ostala ena najbolje prodajanih pevk vseh časov. Pred Packerjem je bila v zvezi z voditeljem resničnostne oddaje Amerika ima talent Nickom Cannonom, s katerim sta se razšla leta 2014. Tudi zanjo bo to tretja poroka, oba pa sta tudi starša - Mariah ima z Nickom štiriletna dvojčka, sina Moroccana in hčer Monroe, Packerjevi otroci pa so stari sedem, pet in tri leta.

"Kamen" na prstancu Mariah
Po poročanju portala EOnline je Packer svojo izvoljenko zasnubil v njeni vili v ZDA, snubitev pa je "podkrepil" z izjemno dragocenim, 35-karatnim diamantnim prstanom, ki velja za enega najdražjih prstanov na svetu. Novopečena zaročenca menda datuma poroke še nista določila.

Mariah in James sta se spoznala na filmski premieri v Aspnu, večkratna dobitnica grammyja pa je novembra v nekem pogovoru o Jamesu dejala: "Vsak prosti trenutek želiva preživeti skupaj." V zadnjem letu so ju na razkošnih počitnicah opazili po vsem svetu, od Ibize in Izraela do St. Bartsa, silvestrovo pa sta v družbi Jamesove mame preživela v Melbournu.

Mariah bo od februarja znova nastopala v hotelu Caesars Palace v Las Vegasu, nato pa se bo odpravila na svetovno turnejo, med katero naj bi se ji pogosto pridružil tudi njen zaročenec.