Michael Buble je z oboževalci delil fotografijo novega družinskega člana. Foto: Instagram Michael Buble
Michael Buble je z oboževalci delil fotografijo novega družinskega člana. Foto: Instagram Michael Buble
Poročila sta se leta 2011. Foto: Reuters

Vse več zvezdnikov novice "pošilja v svet" kar prek Instagrama, za to se je odločil tudi 40-letni pevec.

Objavil je fotografijo novega družinskega člana, ki ga v rokah drži nasmejana mamica. "Predstavljamo Noahovega malega brata Eliasa Bubleja," je zapisal Michael. Z Luisano imata že dveletnega sina Noaha.

Bublé in 12 let mlajša Argentinka, ki sta se zaljubila med snemanjem videospota za Michaelovo pesem Haven't Met You Yet, sta se poročila marca 2011 v Buenos Airesu.

Velika ljubezen Emily Blunt
Pevec je bil dolgo v zvezi s hollywoodsko igralko Emily Blunt, ki je z Michaelom tudi zapela - svojo pevsko nadarjenost je pokazala v skladbi Me and Mrs. Jones, Michael pa je Emily tudi posvetil skladbo Everything. Njuna zveza se je končala, ker je pevec igralko varal. Danes je Emily Blunt prav tako srečno poročena, in sicer z igralcem Johnom Krasinskim. Skupaj imata hčerko Hazel.

Novi album v izdelavi
Michael Bublé se lahko pohvali že s štirimi grammyji in več drugimi nagradami. Iz anonimnosti se je prebil z albumom It's Time leta 2005, dve leti pozneje pa je njegov novi izdelek, Call Me, že osvajal svetovne lestvice. Prvi singel s tega albuma, ki je še vedno ena največjih njegovih uspešnic, ima naslov Everything, veliko so se vrtele tudi skladbe Lost, It Had Better Be Tonight in Comin' Home Baby. Leta 2009 je izdal album Crazy Love, s katerega sta se najbolj "prijeli" pesmi Haven't Met You Yet in Hold On. Po božičnem albumu Christmas je leta 2013 izdal še album To Be Loved. Pevec je lani potrdil, da pripravlja nov album, ni pa povedal, kdaj bo izšel.