Miranda in Evan sta se spoznala leta 2014. Foto: Reuters
Miranda in Evan sta se spoznala leta 2014. Foto: Reuters

"O otrocih še nisva razmišljala, saj želiva z vsem skupaj počakati. Moj partner je namreč zelo tradicionalen," je dejala. "Ne moreva ... Želiva počakati." Manekenka ima sicer iz prejšnjega zakona z Orlandom Bloomom šestletnega sina Flynna.

Miranda in Evan sta se spoznala na večerji modne hiše Louis Vuitton v Los Angelesu leta 2014, kot je povedala manekenka, sta bila sprva le dobra prijatelja, sčasoma pa je med njima vzplamtela ljubezen.

33-letna Miranda je sedem let starejša od zaročenca, a je razlika v letih ne moti. "Vede se, kot da ima 50 let. Ne hodi na zabave, hodi le v službo. Raje kot da obiskujeva zabave, ostaneva doma in v miru večerjava," je povedala pred časom.

Spiegel je sicer ustanovitelj družbenega omrežja Snapchat, njegovo premoženje pa je ocenjeno na štiri milijarde ameriških dolarjev. Kerrova je v intervjuju za The Times dodala, da sta ji Snapchat in Instagram precej pri srcu, ne mara pa Facebooka. "Rada imam Instagram, a ni mi všeč, da ima zadnje čase vedno več lastnosti Snapchata. Ali res morajo krasti ideje mojega zaročenca? To ni inovacija, to je zgolj kopiranje," je sklenila.

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on Jun 4, 2016 at 12:48pm PDT

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on May 14, 2016 at 3:35am PDT