Zasedba priljubljene serije. Foto: EPA
Zasedba priljubljene serije. Foto: EPA

Nastopili bodo člani izvirne igralske zasedbe NBC-jeve tv-uspešnice o uslužbencih Bele hiše, pod katero se je med letoma 1999 in 2006 podpisoval Aaron Sorkin. Tokrat bo poustvaril epizodo Hartsfield's Landing iz tretje sezone, v kateri so se bali, da bodo zgodnji izidi iz malega mesta v New Hampshiru vplivali na novinarsko poročanje o volitvah po vseh državi.

Režiser bo znova Thomas Schlamme, nastopili pa bodo znani obrazi iz preteklosti: Rob Lowe (Sam), Dulé Hill (Charlie), Allison Janney, (C. J.) Janel Moloney (Donna), Richard Schiff (Toby), Bradley Whitford (Josh) in Martin Sheen (predsednik Jed Bartlet).

Namen posebne epizode je pomoč nestrankarski in neprofitni organizaciji When We All Vote, ki ima za cilj spodbujanje volilne udeležbe na vseh volitvah v ZDA. Namesto reklam bodo vmes nastopili nekdanja prva dama Michelle Obama, ki tudi sopredseduje omenjeni organizaciji, Bill Clinton in Lin-Manuel Miranda, skladatelj W. G. Snuffy Walden bo večer začel s kitaro, končali pa ga bodo Avett Brothers s svojim nastopom.