Jennifer je mama 13-letne Violet, desetletne Seraphine in sedemletnega Samuela. Foto: AP
Jennifer je mama 13-letne Violet, desetletne Seraphine in sedemletnega Samuela. Foto: AP

Uredništvo revije je svojo odločitev pojasnilo z besedami, da so jo izbrali zaradi uspešnega usklajevanja kariere, dobrodelnosti in vzgoje treh otrok, ki jih ima z nekdanjim možem, prav tako igralcem Benom Affleckom.

Garnerjeva je zaslovela z vlogo v televizijski seriji Alias, od takrat pa se je pojavila v več filmih predvsem z lahkotnejšo tematiko. Poleg tega je ustanovila podjetje Once Upon a Farm, ki prideluje organsko hrano za dojenčke in je obraz dobrodelne organizacije Save the Children.

Jennifer je dejala, da se med odraščanjem v Zahodni Virginiji nikoli ni počutila, da spada med prikupna dekleta. Svoj modni slog v mladosti je označila kot "piflarski". Še danes se najbolje počuti v trenirki, džinsu, puloverju in športnih copatih.

Ko se uredi in naliči za sprehod po rdeči preprogi ali fotografiranje, ji otroci menda najprej rečejo: "Si lahko prosim umiješ obraz, spneš lase, se oblečeš v pulover in si nadeneš očala? In to mi je všeč, ta vprašanja dojemam kot kompliment. Oni si le želijo, da sem videti kot mama."