Liz Hurley je pri skoraj 53 letih še vedno obdržala sloves fatalke. Foto: Reuters
Liz Hurley je pri skoraj 53 letih še vedno obdržala sloves fatalke. Foto: Reuters
Hurleyjeva trenutno kot kraljica Helena blesti v seriji Kraljeva družina. Foto: Reuters

Incident se je zgodil v četrtek okoli devetih zvečer na jugozahodu Londona blizu parka Battersea, uradne informacije o dogodku pa so skope - skupina moških naj bi skočila iz vozila ter sredi ulice napadla Milesa in njegovega vrstnika.

Oba sta bila zaradi vbodnih ran prepeljana v bolnišnico, od koder so drugega že odpustili, Milesove rane pa so hujše, vendar ni smrtni nevarnosti.

Takoj odhitela v bolnišnico
Njegova mati Kate Curran je starejša sestra igralske zvezdnice Liz Hurley, ki je bila takrat v ZDA, na promocijski turneji serije The Royals (Kraljeva družina).

Zaradi tragedije se je takoj vrnila domov in odhitela v bolnišnico, da bi bila ob nečaku, na katerega je zelo ponosna – ta se vztrajno prebija navzgor ter je po modni brvi že korakal tudi za Roberta Cavallija in Dolce & Gabbana. Na družbenih omrežjih je večkrat delila njegovo sliko in pripisala: "Moj čedni nečak."

Dogodek je potrdila tudi na Twitterju, kjer se je zahvalila za vso podporo ter možem postave in bolnišničnemu osebju, ob tem pa dodala, da bo policija potrebovala pomoč prič.

Najboljša Grantova prijateljica
Hurleyjeva ima tudi sama sina, 16-letnega Damiana, ki se ji je rodil v razmerju s filmskih producentom Stevom Bingom. Leta 2007 se je poročila z indijskim poslovnežem Arunom Nayarjem. Razšla sta se leta 2010, ko se je Liz zaljubila v nekdanjega avstralskega igralca kriketa Shana Warna. Tudi ta zveza ni trajala dolgo. Kljub zaroki leta 2011 sta se razšla konec leta 2013.

Njeno razmerje, ki je najbolj polnilo tabloide, pa je zagotovo zveza z britanskim zvezdnikom Hughom Grantom. Zaznamoval jo je incident, o katerem so poročali vsi - leta 1995 so Granta zalotili v družbi prostitutke Divine Brown. Kljub temu mu je Liz stala ob strani in razšla sta se šele leta 2000, še vedno pa sta najboljša prijatelja – že 31 let, kot pravi Liz.

#Throwback To my Caribbean hair

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on Oct 14, 2015 at 10:26am PDT

What else do you do with good bathroom lighting

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on Jun 10, 2017 at 10:28am PDT

Love & appreciation for all the strong, happy and independent women around me

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on Mar 8, 2017 at 11:12am PST

Miss u @damianhurley1

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on Jan 9, 2017 at 12:22pm PST