Nenaličene oči, lasje, umaknjeni s čela, in temna oblačila ... Umina podoba na ponedeljkovi premieri miniserije The Slap. Foto: AP
Nenaličene oči, lasje, umaknjeni s čela, in temna oblačila ... Umina podoba na ponedeljkovi premieri miniserije The Slap. Foto: AP
Še pred slabim mesecem - natančneje 16. januarja - je bila Uma videti precej drugače. Foto: Reuters

Čeprav so tisti bolj prijazni tabloidi ugibali, da je za Umin drugačen videz morda krivo dokaj neposrečeno minimalno ličenje, gre verjetno razmišljati bolj v smeri, da si je 44-letna zvezdnica Šunda in Kill Bill pred kratkim omislila kak lepotni poseg.

"Pod nož" pred kratkim?
Tako so pri britanskem Daily Mailu v svojem senzacionalističnem slogu članku o njenem videzu dali naslov: "Kaj je Uma Thurman storila svojemu obrazu? Zaradi sumljivo gladkega čela in nategnjenega nasmeha tako rekoč neprepoznavna."

Za mnenje so povprašali tudi plastičnega kirurga, ki je prepričan, da je šla Uma "pod nož" dokaj pred kratkim, najbolj "sumljive" naj bi bile njene drugačne oči (odstraniti naj bi si dala podočnjake), pa tudi čelo, ki menda jasno kaže znake rednega vbrizgavanja botoksa oziroma botulinskega toksina. Kot je dodal omenjeni zdravnik, gre najbrž nedavnemu posegu pripisati tudi dejstvo, da se ni odločila za ličenje, saj ga v tednih po operaciji ne priporočajo.

"Problematična" odsotnost frufruja
Priznati je treba, da je Uma, ki je v New Yorku skupaj s soigralkama Thandie Newton in Melisso George predstavljala novo miniserijo The Slap, precej drugače videti tudi zaradi las, počesanih s čela, saj smo je bolj vajeni s frufrujem.

Tarantinova muza, ki se je pred kratkim že drugič razšla s poslovnežem Arpadom Bussonom, je pred kratkim povedala, da trenutno zelo uživa, saj so njeni trije otroci (zdaj najstniška hči Maya in sin Levon sta se ji rodila v zakonu z Ethanom Hawkom, najmlajša, zdaj triletna hči Rosalind pa z Bussonom) že zrasli in se lahko polno posveča delu, ki jo sprošča.