Nicole Richie in Joel Madden sta si le izmenjala poročno zaobljubo. Foto: EPA
Nicole Richie in Joel Madden sta si le izmenjala poročno zaobljubo. Foto: EPA

Poroka je bila v soboto zvečer na posestvu Nicolinega očeta, glasbenika Lionela Richieja (ta je igralko posvojil po smrti njenih staršev), kjer se je po poročanju revije People zbralo okoli 130 sorodnikov in prijateljev.

Radar Online navaja, da so večino gostov z avtobusom pripeljali iz bližnjega hotela Beverly Hills, med njimi pa so tudi številna zvezdniška imena: Gwen Stefani, Gavin Rossdale, Kris Jenner in Samantha Ronson. Med zadnjimi je na poroko prihitel tudi glasbena legenda Quincy Jones, dober prijatelj Nicolinega očeta in njen krstni boter.

Še najbolj pa je radovedneže pred vrati posestva presenetil prihod posebnega gosta obreda - ogromnega slona. Ob tem ni povsem jasno, kako se je slon ujemal s slovestnostjo, ki je bila, kot sta že pred časom napovedala zaročenca, v slogu starega Hollywooda. Joelu je pred oltarjem stal ob strani njegov brat dvojček Benji, kdo je bila Nicolina priča, pa ni znano.

29-letna Nicole in dve leti starejši Joel, ki imata dva otroka - dveletno Harlow in pol leta starega sina Sparrowa, sta novico o zaroki objavila februarja.