Ena njunih redkih skupnih fotografij. Foto: Instagram Nicole Scherzinger
Ena njunih redkih skupnih fotografij. Foto: Instagram Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger in Lewis Hamilton
Nič več skupaj. Foto: Reuters

24-letni Sheeran je od pevke skupine Pussycat Dolls 13 let mlajši, kar pa naj ne bi motilo nikogar izmed njiju. V zadnjih mesecih sta se namreč močno zbližala, po nekaj zmenkih pa naj bi preskočila tudi ljubezenska iskrica. Zveze sicer ne Ed ne Nicole še nista potrdila, sta pa večkrat namignila na romanco.

Spoznala sta se v Londonu in se včasih družila, nato pa je pevec črnolaso lepotico, ki je lani doživela svoj debi na West Endu v muzikalu Mačke, odpeljal na prvi pravi zmenek v pub v svoj domači kraj Framlingham v pokrajini Suffolk. Očitno sta se imela lepo, saj se je od takrat njuno druženje še okrepilo.

"To je bilo zate, Ed."
Ed je julija namreč Nicole povabil v zaodrje stadiona Wembley, na katerem je imel tri koncerte, Nicole pa je na Instagramu z enega teh druženj objavila skupno fotografijo, na kateri stojita z ramo ob rami, pod njo je zapisala: "Okej, okej, zmagal si, Ed Sherran, višji si."

Nicole pa je na enem izmed svojih nastopov v Hollywoodu svojo uspešnico Don't Cha posvetila njemu, saj je dejala: "To je bilo zate, Ed."

Edovi prijatelji so časopisu Telegraph dejali: "Sta v zgodnjem obdobju razmerja. Zelo lepo se imata in razvila sta tesen odnos." Nicolini prijatelji pa so povedali, da je zvezdnica Eda označila kot "svojo moško različico". Menda so ji prav njegove pesmi pomagale, da se je po razhodu z dirkačem formule 1 Lewisom Hamiltonom postavila na noge.

Nicole in Lewis sta bila v zvezi sedem let, v tem času pa sta se vsaj štirikrat razšla, dokončno februarja, glavni razlog pa naj bi bila domnevna nepripravljenost Britanca, da se ustali.

Rumeni mediji poročajo, da tudi Hamilton ni več samski, saj naj bi se zapletel v romanco s pevko Rihanno.