Eric in Lara živita v New Yorku, poroko pa sta imela na topli Floridi. Foto: Twitter
Eric in Lara živita v New Yorku, poroko pa sta imela na topli Floridi. Foto: Twitter

30-letni poslovnež in 32-letna televizijska producentka ter nekdanja osebna trenerka sta se po nekaj letih zveze zaročila julija lani. Poročila sta se v cerkvi v Palm Beachu, slavje pa je potekalo na posestvu Mar-A-Largo, kjer sta se leta 2005 poročila tudi Donald in "naša" Melania Knauss ter Ericov brat Donald mlajši in njegova izbranka Vanessa Haydon.

Lara je nosila obleko modne oblikovalke Vere Wang, pravzaprav kar dve, roki pa je imela poviti v bele povoje, saj si je pred časom zlomila obe zapestji. Na slavju pa je bilo okoli 400 povabljencev, med njimi tudi Ericova sestra in brat, njegova mama Ivana, Melania in Donaldova druga žena z njuno hčerko.

Eric, Donald mlajši in Ivanka, ki je bila poročna priča, so trije otroci, ki so se Donaldu rodili v zakonu Ivano. Pozneje je bil mogotec poročen še z Marlo Maples, z njo ima hčerko Tiffany, od leta 2005 pa je poročen z nekdanjo manekenko slovenskih korenin Melanio, s katero ima sina Barrona. Donald ima tako skupno pet otrok in sedmih vnukov - pet otrok njegovega sina Donalda mlajšega, dva pa sta otroka njegove ljubljene hčerke Ivanke.