Pink in Carey Hart sta poročena 13 let, v tem času sta imela tudi nekaj zakonskih težav, ki pa jih nista skrivala pred javnostjo. Foto: Reuters
Pink in Carey Hart sta poročena 13 let, v tem času sta imela tudi nekaj zakonskih težav, ki pa jih nista skrivala pred javnostjo. Foto: Reuters

Poleg najožje družine je 39-letna glasbena zvezdnica, ki se redno uvršča na sezname največjih zaslužkaric v glasbeni industriji, na podelitev povabila še svoji prijateljici, tv-voditeljico in komičarko Ellen Degeneres ter pevko in igralko Kerry Kenney-Silver. Kot so odločitev, da ji podelijo zvezdo, ki je 2.656. po vrsti na omenjenem prizorišču, utemeljili odgovorni pri Pločniku slavnih, je Pink "edinstvena izvajalka, ki te navduši in preseneti hkrati; občinstvo očara s svojim glasom in z akcijo nabitimi nastopi".

Grammyjevka, ki je na glasbenem prizorišču prisotna že skoraj dve desetletji, v tem času je izdala sedem albumov in ustvarila številne uspešnice, ki so se znašle na vrhovih lestvic, pa je vidno ganjena povedala: "Zdi se mi, kot da sanjam, če me bo kdo uščipnil, ga bom mahnila v levo obrv. Mislim, da je veliko ljudi pričakovalo, da se bom prej osramotila kot proslavila, a tukaj sem. Prvo pogodbo sem podpisala pred 23 leti, zdaj pa jih imam le 23 in pol, saj to je noro. Dve desetletji sta minili, veliko se je zgodilo in bilo je krasno."

"Mojemu možu, dobesedno ne bi stala tukaj, če te ne bi bilo, ne spremeni se nikoli. In mojima otrokoma, Willow Sage in Jameson Moon, moji zvezdi sta, brez vaju ne bi sijala," se je zvezdnica s pravim imenom Alecia Beth Moore zahvalila družini, pa tudi prijateljem in oboževalcem, ki so ji prišli izkazat podporo kljub slabemu vremenu.

Nekaj utrinkov z dogodka si oglejte v fotogaleriji.