Kinsey Wolanski je dekle rusko-ameriškega blogerja Vitalija Zdoroveckega, ki na družbenih omrežjih objavlja necenzurirane, spolno naravnane potegavščine in pornovsebine – nekdanji igralec v filmih za odrasle je leta 2016 tudi sam vdrl na košarkarski finale Lige NBA.

Tokrat pa se je par skupaj odpravil v Rio de Janeiro, kjer sta se v nedeljo za zmago na južnoameriškem prvenstvu potegovala Brazilija in Peru, finale pa sta želela popestriti tudi Kinsey in Vitalij. Neuspešno, saj sta še predtem pristala v zaporu.

"Priznam, Copa America, definitivno si zmagala, ampak to je bila vražja avantura. Odletela sva v Brazilijo, se oblekla, sedla na najini mesti, končalo pa se je tako, da je Vitaliju 20 varnostnikov izprašilo zadnjico. Zdaj sva prišla iz zapora in uživava v Braziliji," je po prihodu iz pridržanja zdaj rjavolasa Kinsey, znova oblečena v kopalke z napisom Vitaly Uncensored, s katerimi je oglaševala Zdoroveckovvo spletno platformo, zapisala na Instagramu.

Vdor se ji je še kako splačal
V zaporu je mladenka pristala tudi takrat v Madridu po Ligi prvakov, prav tako so jo oglobili s 15.000 evri. Kar pa je drobiž v primerjavi s tem, koliko je paru prinesel vdor na igrišče – po ocenah kar 3 milijone funtov oglaševalskih sredstev.

Kinsey med vdorom na finale Lige prvakov. Foto: AP
Kinsey med vdorom na finale Lige prvakov. Foto: AP

Pred tem je imela "le" 300.000 sledilcev, številka pa je nato poskočila čez dva milijona, zdaj pa njeno življenje na Instagramo spremlja že 3,1 milijona ljudi. "Zaslužila sem dovolj, da se lahko upokojim pri 30 letih," se je pohvalila.