Samoosamitev preživlja s partnerico in štirimi otroki. Foto: Reuters
Samoosamitev preživlja s partnerico in štirimi otroki. Foto: Reuters

Petintridesetletni napadalec italijanskega nogometnega velikana Juventusa iz Torina, ki s svojo partnerico Georgino Rodriguez in štirimi otroki v času pandemije biva doma, na portugalskem otoku Madeira, je na družbenem omrežju Instagram objavil videoposnetek in obenem napisal: "Ostani doma in ostani eleganten".

V zgolj nekaj urah je posnetek Ronalda in njegovega striženja z "mašinco" – za to je bila zadolžena njegova partnerica – zabeležil več kot 18 milijonov klikov.

Georgina in Cristiano sta se po poročanju tujih medijev spoznala junija 2016 v Guccijevi trgovini v Madridu, kjer je Georgina delala kot prodajalka, Cristiano pa je nakupoval poletno garderobo. Zaročila sta se dve leti kasneje, skupaj pa imata tudi enega otroka. Cristiano ima sicer že štiri otroke: leta 2010 je prvič postal oče in edini skrbnik sina Cristiana Ronalda Jr., identitete njegove matere ni nikoli javno razkril, junija 2017 je presenetil z novico, da je postal oče dvojčkov, hčerke Eve Marie in sina Matea Ronalda, ki ju je donosila nadomestna mama, pet mesecev kasneje pa sta prvorojenko dobila tudi z Georgino.