Še decembra je Nicole Lewisa opisala kot alfasamca in najbolj tekmovalnega človeka, kar jih pozna, on pa njo kot navdihujočo osebo. Foto: EPA
Še decembra je Nicole Lewisa opisala kot alfasamca in najbolj tekmovalnega človeka, kar jih pozna, on pa njo kot navdihujočo osebo. Foto: EPA
V zvezi sta od leta 2007. Vmes sta se trikrat razšla. Foto: EPA

Za razhod naj bi se zvezdnika, ki se že nekaj časa nista pojavila v javnosti kot par, odločila skupaj, piše britanski Daily Mail. Nicole naj bi imela strto srce in je popolnoma uničena.

Zvezdnika sta imela že dalj časa težave z usklajevanjem natrpanih urnikov, zaradi katerih se pogosto nista videla tudi po več mesecev - Hamilton namreč živi v Monacu, Scherzingerjeva pa v Los Angelesu, prav to pa naj bi spodbudilo konec zveze.

Ameriški Us Weekly piše, da sta se zvezdnika, ki sta se zadnje čase veliko prepirala, razšla na Nicolino željo. Nicole naj bi jasno in glasno spregovorila o njuni prihodnosti in njeni želji, da si želi poroko in otroke. A Hamilton si tega (še) ne želi. "Ona se je želela poročiti, on ne. Gre za težavo, ki se je pojavila zaradi razlike v letih, in ne zato, ker si on ne želi biti z njo," so povedali njuni "bližnji prijatelji".

36-letna pevka skupine The Pussycat Dolls, ki je leta 2009 stopila na samostojno pevsko pot, zadnje čase pa se veliko ukvarja tudi s svojo igralsko kariero - nastopa v muzikalu Cats na londonskem West Endu - in 30-letni voznik formule ena sta se prvič razšla leta 2010. Takrat so njuni predstavniki povedali, da se želita zvezdnika osredotočiti na svoji karieri. Hitro sta se pobotala, Nicole je govorila, da je Hamilton njena sorodna duša, on pa je o sebi govoril kot o zaljubljenem šolarčku. Sledil je razhod leta 2011, prav tako zaradi oddaljenosti, zadnjič pa sta si rekla "zbogom" julija 2013, ko naj bi Nicole zlomila Lewisovo srce s tem, ko ni sprejela njegove snubitve. Dve leti pozneje pa naj bi bil položaj obrnjen.

A oboževalci športno-glasbenega para so prepričani, da se bosta zvezdnika spet pobotala, saj sta si usojena ... Po prejšnjem razhodu je Lewis začel prek Twitterja objokovati konec zveze z Nicole: "Če ste našli tisto posebno osebo, je NIKDAR ne izpustite, ne glede na vse! Nič na tem svetu ni pomembnejše."

Parček se je spoznal na podelitvi evropskih glasbenih nagrad v Münchnu leta 2007, nikoli pa ju ni motilo, da je Nicole, ki je tudi odlična plesalka, zadnje čase pa dobiva pozitivne ocene tudi za svojo igro, starejša od Lewisa. Temnolaska, ki se pogosto uvršča na sezname najlepših žensk na svetu, prihaja iz rasno mešane družine. Njen oče je namreč Filipinec, mati Rosemary pa ima havajsko-ruske korenine.