Foto: AP
Foto: AP

"Zdaj je uradno! Poročena sva!" je hudomušni objavi na Instagramu ‒ svoja kužka je slikala v pražnjih poročnih opravah ‒ pripisala Furlanova, Lee pa je v podobni objavi zapisal: "Porkadrek! Naredila sva to! Gospod in gospa Lee."

Brittany Furlan je zaslovela s kratkimi videi na zdaj že pokojni videoaplikaciji Vine, kjer si je nabrala kar devet milijonov sledilcev, kasneje pa svojo bazo razširila na več družbenih medijev in nastopila v nekaj filmih, pa tudi v videospotu popzvezdnika Pitbulla.

Pred kratkim je postala ena od štirih akterjev Netflixovega dokumentarca The American Meme, na Twitterju pa je v ponedeljek zapisala: "Ne morem verjeti, da sem od najbolj depresivne, osemljene punce, ki je bila prepričana, da bo umrla sama s svojimi psi, prišla do tega, da se čez štiri dni poročim ... življenje je polno presenečenj."

Lee in Furlanova sta se spoznala poleti 2017, zaročila sta se, kot omenjeno, lani na valentinovo, vse skupaj pa seveda obelodanila na družbenih medijih.

To je prvi zakon za 32-letnico iz Filadelfije in četrti za Leeja, ki je bil v preteklosti poročen z Elaine Starchuk, Heather Locklear in Pamelo Anderson, s katero sta v zadnjem času javno oprala kar nekaj umazanega perila. Od slavne blondinke se je ločil pred 20 leti, kasneje sta se za nekaj časa spet našla, skupaj pa imata sinova Brandona (22) in Dylana (21).

Fotografija iz
Fotografija iz "davnega" januarja 1996, ko je bila Pamela noseča z Brandonom, ki se je rodil junija tistega leta. Foto: AP

Tommyjeva "drama" s starejšim sinom

Tommy si je lani s starejšim sinom na družbenih omrežjih izmenjal precej grobih besed, marca sta celo fizično obračunala. Brandon je trdil, da so bili dogodki posledica očetovega alkoholizma, zaradi katerega naj bi skušal organizirati posredovanje in ga poslati na zdravljenje, Tommy pa je odgovarjal, da je vse skupaj smešno in pojasnil: "Srečnejši sem kot kadar koli prej. Vsake toliko časa spijem par pijač, saj sem po***ano upokojen in uživam v življenju, po več kot 30 letih dela si to zaslužim."

Pred incidentom je Pamela Anderson v pogovorni oddaji Piersa Morgana Tommyja obtožila fizične zlorabe v času, ko sta bila poročena, na kar se je on odzval na Twitterju, češ da bivša žena očitno spet želi javne pozornosti. Prav to naj bi bil pravi razlog za prepir z Brandonom, ki se je nato končal s pretepom, nadaljeval pa s še nekaj objavami na družbenih medijih. Pamela je o dogajanju povedala: "Oba sta odrasla. Brandon morda še bolj. To je njuna stvar. "

Tommy je "razvajena" sinova kritiziral na očetovski dan, na kar se je Brandon odzval z objavo posnetka "mrtvo pijanega" Tommyja. Ta je nato udaril nazaj: "Zdravljenje za sina: 130.000 dolarjev. Žur za lanski sinov 21. rojstni dan: 40.000. Zdravniški računi po tem, ko sin očeta pretepe do nezavesti in za izgovor uporabi očetov domnevni alkoholizem: 10.000. Sin, ki se na očetovski dan obnaša kot žrtev: neprecenljivo." Brandon je odgovoril: "Očetu se zahvaljujem, da mi je plačal zdravljenje. To je najboljše, kar je kdaj storil zame. Danes sem skoraj dve leti trezen. Vsak dan sem mu bolj hvaležen ... Toliko, da bi mu zdaj jaz rad ponudil, da mu plačam zdravljenje."

Decembra lani je nato le prišlo oznanilo sprave: Tommy Lee je objavil sliko, na kateri se s sinom objemata in pripisal: "Rad te imam, sin." Brandon pa je komentiral: "Rad te imam, oče." Kasneje je na Instagramu delil še zgodbo, ki jo je posnel med obiskom očeta v glasbenem studiu, vse skupaj pa je komentiral še njegov mlajši brat Dylan: "Rad vaju imam."