Igralca nastopata v isti seriji, a snemata v različnih državah. Foto: EPA
Igralca nastopata v isti seriji, a snemata v različnih državah. Foto: EPA

Čeprav je igralka še pred kratkim trdila, da je samska in da ima dovolj dela sama s sabo, se bo to morda kmalu spremenilo. Daily Mail poroča, da si je 26-letna zvezdnica zelo blizu s temnolasim soigralcem.

Emilio, ki jo je spletni portal AskMen.com razglasil za najbolj poželenja vredno žensko na svetu, so najprej povezovali s soigralcem Coryjem Michaelom Smithom, s katerim je nastopila na Broadwayu v predstavi Zajtrk pri Tiffanyju in obiskala zabavo Vanity Fair po podelitvi oskarjev, vendar naj bi bila le dobra prijatelja. Prave iskre strasti pa švigajo med Emilio in Kitom.

Težava je, da igralca, čeprav snemata prizore za isto serijo, delata na povsem nasprotnih koncih - Clarkova večino časa preživi na Hrvaškem in v Maroku, medtem ko junak akcijskega spektakla Pompeji snema na Islandiji ali na Irskem. Emilia se boji še ene zveze, ki bi propadla zaradi razdalje, je povedal vir blizu igralke. Lepotica je namreč že doživela eno razočaranje, ko se je po šestih mesecih razšla z avtorjem serije Family Guy Sethom MacFarlanom, razlog pa je bilo prav delo na različnih koncih sveta.