Serija Beverly Hills se je vrtela med letoma 1990 in 2000. Foto: Fox
Serija Beverly Hills se je vrtela med letoma 1990 in 2000. Foto: Fox
Kakšnih večjih igralskih uspehov člani zasedbe po koncu serije niso imeli. Večinoma so igrali v kratkotrajnih serijah ali pa v gostujočih vlogah. Na sliki del ekipe na ponovnem snidenju leta 2006. Foto: AP

"Govorili smo o tem in se poigravali z nekaj zamislimi," je povedala danes 45-letna igralka za revijo Us Weekly. "Ne vem, kje je trenutno projekt. Ne vem, ali bo dobil zeleno luč, ampak bi bila del njega, če se bo to zgodilo."

Garthova je ločeno v oddaji Today Show dejala še, da "vedno obstaja možnost" priložnostne oživitve serije. "Vsi si tega želimo. Obožujem obletnice in ponovna snidenja, tako da ne bi nasprotovala temu."

A če snidenje s celotno ekipo Beverly Hillsa ne uspe, ima igralka načrt B. Upa namreč, da ji uspe z nekdanjo soigralko in dobro prijateljico Tori Spelling posneti humoristično serijo. Še eno, če smo natančni – pred tem sta namreč že zaigrali skupaj v kratkotrajni seriji Mystery Girls (2014), ki je bila ukinjena po desetih epizodah.
"Pogovarjava se o tem, da bi se ponovno povezali in ustvarili nekaj drugega, ker res radi delava skupaj," je za Us Weekly povedala Garthova. "Res bi radi posneli komedijo o naju dveh, ne avtobiografsko ali kaj takega, a nedvomno bi vanjo vnesli najina značaja. Ko sva skupaj, sva preprosto trapasti in smešni."

Kje so glavni junaki danes?
Svetlolasa igralka je tudi šaljivo napovedala, kje bi bil danes njen lik iz serije Beverly Hills: "Verjetno ima kakšnih osem otrok in živi v prikoličarskem parku. Recimo, da je tako." Garthova meni, da ima Dylan (igral ga je Luke Perry) skoraj 20 let po koncu izvirne serije "velik, debel trebuh in je plešast". "Ne vprašajte me, zakaj, samo res imam močen občutek glede tega."

In Donna Martin, lik, ki ga je v seriji igrala Spellingova? Očitno so ji bile karierne zvezde bolj naklonjene, če vprašate Garthovo. Donna je namreč po njenem mnenju uspešna modna oblikovalka v New Yorku. "Donna je kot Diane von Furstenberg, s svojo linijo v New Yorku," meni Garthova, ki še pravi, da Brenda Walsh (Shannen Doherty) medtem rešuje planet. "Brenda nedvomno rešuje delfine na Kitajskem."

Beverly Hills 90210 je TV-mreža Fox vrtela med letoma 1990 in 2000 in bila je ena najbolj priljubljenih serij tistega obdobja. Leta 2008 so staro slavo hoteli molsti na CBS-u in postregli so s serijo 90210, ki se je vrtela do leta 2013, v njej pa je v gostujočih ali stranskih vlogah nastopilo tudi nekaj članov izvirne zasedbe, vključno z Garthovo, Spellingovo, Dohertyjevo, Ann Gillespie in Joejem E. Tato.

Vračanje starih serij iz 90. let je zadnja leta svojevrsten trend – naj gre za Dosjeje X, Polno hišo ali pa Twin Peaks.

A true friend just "Nose" you! Happy Birthday to my BFF and #Sister4Life I LOVE You @jenniegarth xoxo

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on Apr 3, 2017 at 1:50pm PDT