Leilo in Seana so paparaci zalotili na Havajih. Foto: AP, Reuters
Leilo in Seana so paparaci zalotili na Havajih. Foto: AP, Reuters

Leila, hči veliko bolj znanih staršev, 56-letne z emmyjem nagrajene igralke Grete Scacchi in leto starejšega Vincenta D'Onofria, ki je poznan po filmih Popolnoma bojna oprema, Daredevill, Možje v črnem, Jurski park ter nanizanki Zakon in red: Zločinski naklep, je 24-letnica, ki poskuša v svetu filma šele uspeti. A očitno ji je uspelo, še preden bi lahko očarala gledalce, osvojiti srce 56-letnega Seana.

Leilo in oskarjevca Sean so namreč v fotografski objektiv ujeli med skupnimi počitnicami na Havajih, kjer se drug drugemu nista mogla upreti. Sean je sicer znan, da rad pogleda za mlajšimi ženskami, zato nikogar ni pretirano presenetilo, da se je tokrat ogrel za dekle, ki je le leto mlajša od njegove hčerke Dylan.

Sean je bil v preteklosti v zvezi s Charlize Theron, štiri leta je bil poročen z Madonno, skoraj 15 let pa z Robin Wright, s katero ima hčerko Dylan in sina Hopperja. Na kratko se je zapletel tudi s Petro Nemcovo in Scarlett Johansson.

Ali se bo zveza med Leilo in Seanom obnesla, bo pokazal čas, skoraj zagotovo pa je, da je pred 24-letnico lepa kariera. Leila je obiskovala kar nekaj prestižnih igralskih šol, zaradi svoje igre na gledališkem odru pa je že požela zavidljive kritike. Pred kratkim je s Tori Spelling in Jamesom Francom posnela film Mother, May I Sleep With Danger.

A photo posted by leila george (@leilageorge) on Sep 25, 2016 at 2:08pm PDT