Gomezova je igralsko kariero začela pri sedmih letih, ko je dobila vlogo Gianne v televizijski seriji Barney & Friends. Foto: Reuters
Gomezova je igralsko kariero začela pri sedmih letih, ko je dobila vlogo Gianne v televizijski seriji Barney & Friends. Foto: Reuters

Nekdaj razvpita Miley Cyrus je pred kratkim začela spletno pogovorno oddajo Bright Minded, v kateri gosti zvezdnike, ki predstavijo svoje navdihujoče zgodbe in dajo gledalcem vedeti, da so tudi oni "samo ljudje". V eni izmed epizod, ki jih v živo oddaja prek svojega profila na Instagramu, je gostila popzvezdnico Seleno Gomez. Pevka je odkrito spregovorila o svojem zdravju in razkrila, da so ji pred kratkim diagnosticirali bipolarno motnjo.

"Pred kratkim sem obiskala eno izmed najboljših psihiatričnih bolnišnic v Ameriki, bolnišnico McLean. Razpravljali smo o življenju, obdobjih, v katerih sem odraščala, in prišli do sklepa, da imam bipolarno motnjo," je dejala Gomezova. "Zdaj, ko sem dobila dovolj informacij in se tega zavedam, me bolezen več ne plaši."

Obe nekdanji Disneyjevi zvezdnici, Miley Cyrus in Selena Gomez, sta pred kratkim obudili staro prijateljstvo, piše CNN. "Bilo je zelo prikupno, ko si pod mojo sliko zapisala simbol metulja," se spominja Cyrusova. "To je dovolj, povezati se z ljudmi in jim dati videti, da ste tukaj. Simbol metulja je dovolj."

27-letna pevka, ki se je podpisala pod uspešnico Wrecking Ball, je dodala, da je v času pandemije znova vzpostavila stik z nekaterimi prijatelji in znanci. "Veliko vas čuti potrebo, da se v tem času povežete z ljudmi, ki so vam bili nekdaj blizu, tistimi, ki ste jih morda prizadeli. Tudi jaz se počutim tako. Številnim sem napisala le nekaj prijaznih besed in jim dala vedeti, da v teh težkih časih mislim nanje." Prav tako 27-letna Gomezova je dodala še, da bo del svojega premoženja darovala bolnišnicam.

Obe zvezdnici sta gledalce spodbudili, naj v času pandemije pomagajo neprofitnim organizacijam.