Severina v zadnjem času ni skrivala svoje želje, da končno postane mama. Foto: EPA
Severina v zadnjem času ni skrivala svoje želje, da končno postane mama. Foto: EPA

Več podrobnosti o nosečnosti Petrović ni želel razkriti. Je pa zato Severina več podrobnosti izdala za hrvaško revijo Glorija. Kot je dejala, je čakala kar tri mesece, preden je delila veselo novico s širšo javnostjo. Otrok naj bi na svet prijokal februarja.

Pevka je sicer zadnje čase večkrat na glas izrazila željo, da bi rada občutila vse radosti materinstva. Poslovnež, ki ga srbski opravljivi mediji označujejo za nekronanega kralja bakra, in vroča hrvaška pevka sta začela svojo romanco po tem, ko je konec preteklega leta Severina naglo prekinila vezo s Slavkom Šalinovićem. Kot je večkrat poudarila, je šlo za ljubezen na prvi pogled.

Par je svojo ljubezen kronal aprila, ko ji je 45-letni Popović poklonil zaročni prstan, katerega vrednost so mediji ocenili na 30.000 evrov. Že takrat Severna ni želela razkriti, kdaj se bosta z Milanom sprehodila do poročnega oltarja. "Milan in jaz ne razmišljava o poroki. Živeli bomo v Splitu," je še dejala priljubljena "Seve" za Glorijo. In namesto o datumu poroke se bodo zdaj hrvaški in srbski mediji razpisali o njeni nosečnosti.