Mel Gibson bo kmalu postal očka - že devetič. Foto: Reuters
Mel Gibson bo kmalu postal očka - že devetič. Foto: Reuters
false
Mel Gibson decembra 2016. Foto: Reuters

Avstralec, ki je v torek praznoval 61. rojstni dan, namreč pričakuje svojega devetega otroka, sreče pa ne skriva niti v javnosti. S 26-letno srčno izbranko Rosalind Ross se je udeležil podelitve nagrad Ameriškega filmskega inštituta (AFI), kjer je naravnost blestel.

Okoli para se je smukalo največ fotografov iz dveh razlogov - prvi je ta, da so želeli v objektiv ujeti vse opaznejši nosečniški trebuh, drugi pa je ta, da je Mel Gibson postregel z novim videzom.

Zapuščene dolge brade, ki jo je "negoval" več kot 18 mesecev, ni več - za spremenjen videz pa je kriv šov Jimmyja Kimmela. Mel je namreč pred vstopom v studio na presenečenje vseh dovolil, da mu obrijejo brado, ta trenutek pa so tudi posneli. S tem je presenetil še samega Kimmela, ki se je z Melom pošalil: "Zdaj si spet videti kot Mel Gibson."

Ameriški filmski inštitut je Melov film Greben rešenih (Hacksaw Ridge) imenoval za enega od 10 najboljših v letu 2016. Zgodovinska drama ima na nocojšnji podelitvi Zlatih globusov precej želez v ognju - Gibson si je prislužil nominacijo za najboljšo dramo in najboljšo režijo, Andrew Garfield pa je poleg tega nominiran za najboljšega igralca.