Ian Ziering je v seriji Beverly Hills nastopal v vlogi premožnega Steva Sandersa. Foto: EPA
Ian Ziering je v seriji Beverly Hills nastopal v vlogi premožnega Steva Sandersa. Foto: EPA

Prihoda malčice se veseli tudi prvorojenka Iana in Erin, Mia Loren, ki je na isti dan, kot se je rodila njena sestrica, praznovala svoj drugi rojstni dan. "Nismo načrtovali tega, enostavno se je zgodilo - Mia je bila rojena en teden pozneje kot napovedano, Penna pa se je rodila en teden prezgodaj," je za ameriški People dejal 49-letni igralec.

"Rojstvo hčerkic predstavlja za naju izpolnitev sanj," je opisal veselje ob rojstvu drugorojenke igralec, ki se je z nekdanjo medicinsko sestro poročil leta 2010.

Igralec, plesalec, slačifant
Ian pa svoji ženi ne bo ravno v pomoč, saj se vztrajno pripravlja na vlogo slačifanta - igralec se bo namreč kot posebni gost pridružil slavnim slačifantom Chippendalesom. "Komaj čakam, da postanem del te kultne zasedbe, ki je znana po vsem svetu. To je uresničenje mojih sanj," Ziering, ki je svoje plesne sposobnosti dokazal že v šovu Dancing With the Stars (Ples z zvezdami), ne skriva navdušenja nad sodelovanjem s Chippendalesi.

Z znamenito zasedbo bo Ziering prvič nastopil 6. junija v Las Vegasu, nato pa bo skupaj z njimi iz prsi obiskovalk izvabljal glasne krike vse do konca meseca. Fantje bodo namreč pripravili niz predstav v hotelskem kompleksu Rio All-Suite Hotel and Casino, ki je leta 2002 postal njihovo "domače oporišče", po treh letih razprodanih predstav v klubu Rio pa so celo zgradili posebno dvorano prav zanje.