Brian Austin Green in Megan Fox sta skupaj že od leta 2004. Foto: AP
Brian Austin Green in Megan Fox sta skupaj že od leta 2004. Foto: AP

46-letni igralec je novico oznanil v svojem podkastu ... With Brian Austin Green s podnaslovom Context (Kontekst) in v katerem se je dotaknil fotografij svoje žene z raperjem Machine Gun Kellyjem, ki so se v medijih pojavile prejšnji teden. Pojasnil je, da zgodba o njunem razhodu sega v zadnje mesece lanskega leta, ko je Megan snemala film Midnight in the Switchgrass z omenjenim raperjem. Ko se je po nekaj mesecih vrnila domov, je Green opazil, da ni življenje nič drugačno kot prej, ko je ni bilo, saj sta se preprosto preveč oddaljila drug od drugega. Zato sta se po nekaj tednih odkrito pogovorila – izkazalo se je, da tudi Megan čuti podobno – in sklenila, da se začasno razideta.

"Od konca leta sva se tako trudila zaživeti sama, kar je bila za oba velika sprememba," je dodal in poudaril, da končna odločitev za razhod ni imela nič opraviti z varanjem, kot so pisali mediji, saj je že prej vedel, da sta Machine Gun Kelly in Megan vzpostavila pristen prijateljski odnos, poleg tega pa žene ni zadrževal, ko se je odločila ta odnos še poglobiti. "Glede na to, kaj mi je povedala, je zares dober fant. In njeni presoji zaupam. Vedno je znala dobro presojati," pravi.

Ključno se mu namreč zdi, da se razideta mirno, brez obtoževanj v medijih in da ostaneta prijatelja, saj na prvo mesto postavljata svoje tri otroke, triletnega Journeyja Riverja, šestletnega Bodhija Ransoma in leto starejšega Noaha Shannona. "Skupaj bomo dopustovali, skupaj preživljali praznike, tako da otroci razhoda ne bodo toliko občutili," je odločen Green.

Za Foxovo tako ne najde slabih besed. "Imela sva res izjemno zvezo, vedno jo bom ljubil in vem, da bo tudi ona vedno ljubila mene," je dejal in dodal, da ne izključuje tega, da se bosta njuni življenjski poti nekoč spet združili.

Rodili so je jima trije sinovi. Foto: EPA
Rodili so je jima trije sinovi. Foto: EPA

Foxova in Green sta se spoznala leta 2004 na snemanju humoristične nanizanke Hope & Faith. Njej je bilo takrat 18 let, njemu pa 30, Po dveh letih zveze sta se novembra 2006 zaročila, se nato dobri dve leti pozneje razšla, se leta 2010 znova našla in kmalu zatem poročila. Leta 2012 se jima je rodil prvorojenec, leto pozneje še drugi sin, nato pa se je njun zakon znova znašel v težavah.

Konec leta 2014 so Megan prvič opazili brez poročnega prstana, le nekaj mesecev pozneje sta oznanila, da se ločujeta. A še preden sta se dokončno ločila, sta ugotovila, da pričakujeta tretjega otroka, zaradi česar sta se znova potrudila, zgladila nesoglasja, se posvetila drug drugemu in otrokom. "Zakon je težak. To je delo. Za vsakogar, najbrž. Ampak ko prideš do točke, na kateri sva midva, ko imaš otroke in si že nekaj časa poročen ... delaš korak za korakom, trudiš se dan za dnem," je odkrito dejal igralec leta 2017.