Med zadnjo nosečnostjo se je Tori dobro počutila. Foto: Reuters
Med zadnjo nosečnostjo se je Tori dobro počutila. Foto: Reuters
McDermottovi lansko jesen, ko so bili še šestčlanska družina. Foto: Reuters

Resničnostna zvezdnica in nekdanja članica zasedbe serije Beverly Hills, katere producent je bil njen zdaj pokojni oče, hollywoodski mogotec Aaron Spelling, je novico objavila kje drugje kot na Twitterju, kjer je fotografiji dojenčkove ročice pripisala: "Z navdušenjem oznanjava rojstvo najnovejšega člana družine McDermott! Naj vsi skupaj izrečemo dobrodošlico Beauju Deanu McDermottu."

People poroča, da se je Beau Dean rodil v popoldanskih urah v četrtek, dokopali so se tudi do njegovih mer: 2,6 kilograma in 47 centimetrov. "Noro sva zaljubljena v dojenčka Beauja. Pravi blagoslov je, njegova brata in sestri so presrečni, da so ga spoznali. Zelo hvaležna sva za veliko, lepo in zdravo družino," sta starša povedala za omenjeni tabloid.

"Čudežna" nosečnost
Tori in Dean, ki sta - z nekaj hudimi pretresi, ki sta jih v svojem resničnostnem šovu razkrila tudi pred kameri - par deset let, imata skupaj devetinpolletnega Liama, leto mlajšo Stello, petletno Hattie in štiriinpolletnega Finna. 50-letni McDermott ima iz prejšnjega zakona še 18-letnega sina Jacka.

Kot sta zakonca v pogovoru za People povedala lansko jesen, je bila Torijina nosečnost popolno presenečenje, a sta jo sprejela odprtih rok, ker sta si vedno želela veliko družino. Sta si pa oddahnila, ko sta izvedela, da tokrat ne bo težav s predležečo posteljico, zdravstvenim zapletom, ki je ogrozil njeno predzadnjo nosečnost s Finnom.

"Bala sem se, da bi bilo lahko v primeru nove nosečnosti moje življenje ogroženo," je povedala Spellingova, njen mož pa je dodal, da so zdravniki povedali, da je pravi čudež, da je Tori po zapletih v prejšnji nosečnosti sploh zanosila, in da je tako z mamo kot otrokom vse v redu.