Tori Spelling se spet dogovarja za sodelovanje v resničnostnem šovu. Foto: EPA
Tori Spelling se spet dogovarja za sodelovanje v resničnostnem šovu. Foto: EPA

Hčerka pokojnega hollywoodskega producenta Aarona Spellinga se želi s sodelovanjem v šovu maščevati svojemu nezvestemu soprogu Deanu McDermottu. Šov naj bi nosil naslov Prava Tori (True Tori), osrednja zgodba pa se bo vrtela okoli igralke in njenega zakona.

McDermott, ki se trudi rešiti zakon z igralko, je sodelovanje že odpovedal, toda Tori po poročanju spletne strani Radar Online ne želi slišati o tem niti besede. Igralka je prepričana, da ljudi zanima, kaj se dogaja z njenim zakonom. Produkcijska hiša Lifetime je pripravljena plačati 100.000 ameriških dolarjev na oddajo, kar je v primerjavi z drugimi zaslužki majhen znesek.

Spellingova ima z McDermottom štiri otroke: sedemletnega Liama, petletno Stello, dve leti staro Hattie in 16-mesečnega Finna. Hčerka pokojnega producenta Aarona Spellinga in McDermott sta v zakonu več kot sedem let. Pred časom je igralka razkrila, da si že leta ni kupila nove torbice, da njuni štirje otroci nosijo stara oblačila in da si njen mož ni mogel privoščiti vazektomije. Nato pa so se rumeni mediji razpisali o McDermottovi nezvestobi, ki jo je Spellingova hotela skriti.