Oboževalke postavnega Usherja obupujejo, saj je fant po novem zaročen. Foto: EPA
Oboževalke postavnega Usherja obupujejo, saj je fant po novem zaročen. Foto: EPA
Usher in Naomi Campbell
R&B-zvezdnika pred Tameko ni mogla pred oltar spraviti nobena lepotica, niti supermanekenka Naomi Campbell ne. Foto: EPA

Ni znano, kdaj točno je Usher Raymond, ki slovi po svojem glasu in izklesanem stasu, Tameko zaprosil za roko, niti kdaj točno si bosta obljubila večno zvestobo, a prvi znak, da Usher ni več "na trgu", se je pokazal prejšnji teden na podelitvi nagrad NAACP, kjer se je pevec med govorom ob prejetju priznanja zahvalil Fosterjevi in jo predstavil kot svojo zaročenko. Drugi znak: 37-letna Tameka se te dni naokrog sprehaja z 10-karatnim kamnom na prstancu.

Poroka brez blagoslova Usherjeve mame?
A vsi menda niso navdušeni nad morebitno poroko ... Usherjeva mama Jonetta Patton, ki je tudi menedžerka postavnega grammyjevca, naj bi zaradi napovedanega dogodka "ponorela", saj je Fosterjevo predtem odpustila, ker je menila, da Usherja ne oblači skladno z njegovim "zvezdniškim kalibrom". Morda pa se bo Tameka bolje odrezala kot žena (in snaha)?

To bo Usherjev prvi zakon in drugi za Fosterjevo, ki je bila predtem poročena z Ryanom Gloverjem, soustanoviteljem atlantske založbe Noontime Music. Pevec in stilistka sta par eno leto, spoznala pa sta se že leta 2004, ko se je Fosterjeva, ki je prej skrbela tudi za slog oblačenja pevk Toni Braxton in Lauryn Hill, Usherju pridružila kot stilistka na turneji Truth, na kateri je predstavljal svoj zadnji uspešni album Confessions z uspešnico Yeah! na čelu.