Z možem Davidom jima je uspelo zgraditi pravi podjetniški imperij. Foto: Reuters
Z možem Davidom jima je uspelo zgraditi pravi podjetniški imperij. Foto: Reuters
David Beckham
Premoženje zakoncev Beckham je bilo leta 2016 ocenjeno na vrtoglavih 599 milijonov evrov. Foto: Reuters

V preteklosti je to storila tudi za svoje tri sinove: 18-letnega Brooklyna, 14-letnega Romea in 12-letnega Cruza ter na enak način registrirala tudi njihova imena. Bodo pa najmlajši trije otroci v družini Beckham na prevzem pravic morali počakati do 18. rojstnega dne, saj bodo njihove šele ob polnoletnosti, do takrat pa bo zanje skrbela Victoria.

Ime Harper izhaja iz kombinacije imena avtorja uspešnice Victorijine najljubše knjige Če ubiješ oponašalca in Davidove stare številke nogometnega dresa. Tako bo, zahvaljujoč slavnim staršem, petletna deklica kmalu kljub rosni starosti na račun svojega imena služila visoke zneske.

Tudi Davidu Beckhamu registracija blagovnih znamk ni tuja – leta 2000 je registriral svoje ime, leta 2002 temu dodal DB07, leta 2010 pa DB23 ter preprosto Beckham. Victoria je svoje ime registrirala leta 2001, še poroča The Independent.

Bogatejša od britanske kraljice
Skupno premoženje zvezdniškega para je bilo leta 2016 ocenjeno na 508 milijonov funtov (skoraj 599 milijonov evrov), medtem ko je premoženje britanske kraljice Elizabete II. ocenjeno na 340 milijonov funtov (400 milijonov evrov).

Njun najstarejši sin Brooklyn gre po očetovih stopinjah ter je zgodaj začel z manekenstvom, kariero pa si želi ustvariti na področju fotografije, a mu kolegi niso najbolj naklonjeni. Lani ga je skupina modnih fotografov obtožila, da žanje uspehe zgolj zaradi znanih staršev. "Če ljudje verjamejo ali ne, je Brooklyn resnično nadarjen," mu je po incidentu v bran stopil oče. "Ima oko za to področje in zdi se mi, da njegove fotografije to tudi jasno pokažejo."