Družina Smith ostaja skupaj. Foto: EPA
Družina Smith ostaja skupaj. Foto: EPA
Jennifer Lopez in Marc Anthony
Marc Anthony se po sedmih letih ločuje od Jennifer Lopez. Foto: EPA

"Čeprav nerada komentirava napise rumenega časopisja, se tokrat morava odzvati - še vedno sva skupaj, najin zakon pa je nedotaknjen," je zanikal govorice, ki jih je sprožil ameriški in Touch Weekly, zvezdnik serije Možje v črnem.

Marc Anthony ni Jadin ljubimec
Poleg Willa so se oglasili tudi Jadini predstavniki, ki so zanikali druge govorice - razlog za ločitev med Willom in Jado naj bi bil Marc Anthony.

Nekdanji mož Jennifer Lopez je namreč Jadin soigralec v seriji Hawthorne, nastopa pa v vlogi moškega, v katerega se Smithova zaljubi. Iskrice med Marcom in Jado naj bi po nekaterih navedbah preskočile tudi v resničnem življenju, a Jada to vztrajno zanika.

Svoje je povedala tudi tretja stran: predstavniki Marca Anthonyja so dejali: "Zanikamo vso zadevo, saj so čisto šli prek meje. V to so zvlekli družine, otroke in prijatelje."

Willov in Jadin zakon je branil tudi igralčev 18-letni sin Trey iz prvega zakona. Na svojem Twitterjevem profilu je Smith mlajši napisal: "Absolutno ni res, da se Will in Jada ločujeta. To je laž. Tvitajte naprej!"

Čeprav se Will in Jada, ki sta veljala za enega najskladnejših hollywoodskih parov, običajno smejeta zaradi tračev, povezanih z njunim življenjem, naj bi bila igralca tokrat veliko bolj jezna. Posvetovala naj bi se že s svojimi odvetniki, glede tožbe zoper ameriškega In Touch Weeklyja, ki je prvi objavil novico o njuni ločitvi.