Lindsey Vonn je spet samska. Foto: Reuters
Lindsey Vonn je spet samska. Foto: Reuters

Novico je ameriškim medijem razkril neimenovani vir, blizu smučarki, za Us Weekly pa jo je potrdil tudi predstavnik Vonnove. Kot razlog za razhod je navedel natrpane urnike.

Govorice o razhodu krožijo že nekaj časa, vse je dodatno podžgala Lindsey, ko je prek tvita namignila, da je osamljena: "Včasih te lahko obkrožajo številni, a se vseeno počutiš tako zelo samega ..."

Smučarka in nekdanji igralec ameriškega nogometa, ki je pomočnik trenerja pri ekipi Los Angeles Rams, sta bila par od julija 2016, ko sta se spoznala na podelitvi nagrad ESPY. Da je v novem razmerju, pa je Lindsey potrdila konec novembra lani, ko je na Instagramu objavila skupno fotografijo s Kenanom.

Ljubezensko življenje Lindsey Vonn je sicer največ prahu dvignilo ob razmerju z najboljšim golfistom na svetu Tigerjem Woodsom. Par sta bila skoraj tri leta, predtem pa je bila štiri leta poročena z devet let starejšim nekdanjim smučarjem Thomasom Vonnom, s katerim je bila sicer v zvezi že od najstniških let.

Z Woodsom sta se razšla maja 2015, Lindsey je čez nekaj mesecev za CNN priznala, da ga še vedno ljubi, vendar se jima žal ni izšlo. V enem izmed naslednjih intervjujev je 32-letnica dejala, da bi bila rada mama, vendar najprej potrebuje partnerja, a potožila, da pri njihovi izbiri nima ravno srečne roke. Tudi tokrat je tako ...

Gym squad @vonndogs

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on Nov 6, 2017 at 8:54am PST