Bobbi Kristina in Nick Gordon sta bila vzgajana kot brat in sestra, zdaj pa sta mož in žena. Foto: EPA
Bobbi Kristina in Nick Gordon sta bila vzgajana kot brat in sestra, zdaj pa sta mož in žena. Foto: EPA

Potem ko so jo konec tedna nezavestno našli v kadi, se zdravniki trudijo, da bi 21-letno hčer pokojne Whitney Houston in njenega nekdanjega moža Bobbyja Browna ohranili pri življenju. Tragični dogodek se je zgodil skoraj točno tri leta po Whitneyjini prav tako tragični smrti, Bobby pa naj bi bil popolnoma obupan, saj je bilo že izgubiti nekdanjo ženo težko, zdaj pa je pred dejstvom, da bo morda ostal še brez hčere.

Kot poročajo viri blizu družine, je edinka nekoč razvpitega para, ki ima prav tako pevske talente, odkar jo je mož Nick Gordon - veliko prahu je dvignilo dejstvo, da je Nick pri družini živel kot Whitneyjin posvojenec, torej Bobbijin brat, čeprav nikoli "na papirju" - nezavestno našel v kadi na njunem domu. Bobbi Kristina je nezavestna, pri življenju jo ohranjajo s pomočjo naprav, njeni možgani pa naj bi bili tako rekoč nedejavni. Zdravniki domnevajo, da je bila (pre)dolgo brez kisika. Seveda možnost, da bo popolnoma okrevala, še ni v celoti izključena, bi pa bila menda "podobna čudežu".

Zaradi podobnosti z dogodkom, ki se je zgodil pred slabimi tremi leti, ko so v kopalni kadi našli mrtvo Whitney Houston (uradno je umrla zaradi utopitve, so pa v njeni krvi našli sledi kokaina), se številni sprašujejo, ali je imela tudi Bobbi Kristina težave z alkoholom in mamili, čeprav njeni bližnji pravijo, da se je Krissy, kot jo ljubkovalno kličejo, v zadnjem času opojnim substancam izogibala, saj je želela zgraditi uspešno pevsko kariero po vzoru svojih staršev.