Igralka je zunaj smrtne nevarnosti. Foto: EPA
Igralka je zunaj smrtne nevarnosti. Foto: EPA

zapustila bolnišnico.

93-letna igralka je konec meseca julija padla s postelje in bila prepeljana z rešilnim vozilom v bolnišnico Ronalda Reagana UCLA Medical Center v Los Angelesu. S tem je zbudila pozornost širše javnosti, potem ko so se vsi spraševali, ali bo zvezdnica pri svoji letih sploh okrevala.

O zdravstvenem stanju igralke je medije obveščal njen mož princ Frederic von Anhalt. V svojih izjavah je bil jedrnat in je poudarjal, da je stanje precej kritično. Razlog za njeno podaljšano bivanja v bolnišnici je bil predvsem v tem, da je Zsa Zsa morala dobiti tudi transfuzijo krvi.

Zsa Zsa in vsi njeni moški
Glamurozna igralka, katere korenine izvirajo iz sosednje Madžarske, je najbolj znana po svojih osmih zakonih. Na njenem spisku mož sta se med drugim znašla tudi hotelski milijarder Conrad Hilton in z oskarjem nagrajeni igralec George Sanders.

Ne najmlajša niti najstarejša v družini Gabor
Zsa Zsa je imela še dve sestri. Najstarejša Magda je umrla leta 1997, le pet dni pred svojim 83. rojstnim dnevom, medtem ko je najmlajša Eva umrla leta 1995, stara 76 let.

Magda je bila občasna odrska igralka in tako kot mlajša Zsa Zsa je tudi ona omrežila Sandersa. Eve pa se mnogi najbolj spominjajo po njeni vlogi v televizijski seriji Green Acres.