Lady Gaga je zasedena s promocijo filma Zvezda je rojena. Foto: Reuters
Lady Gaga je zasedena s promocijo filma Zvezda je rojena. Foto: Reuters

Lady Gaga, ki trenutno blesti v filmu Zvezda je rojena (A Star is Born), se je na 25. podelitvi nagrad elle ‒ te podelijo izjemnim ženskam, v zahvalnem govoru zahvalila zaročencu Christianu in tako prvič potrdila veselo novico.

Lady Gaga je med govorom razkrila tudi, da je bila pri 19 letih žrtev spolnega nadlegovanja v zabavni industriji, ni pa želela razkriti imena osebe, ki jo je nadlegovala.

32-letna Lady Gaga in 49-letni Christian sta v razmerju od februarja lani, prvič sta se v javnosti skupaj pojavila na koncertu skupine Kings of Leon, kjer nista skrivala naklonjenosti. Par je drugače skrivnosten glede svoje romance, Lady Gaga je v enem izmed redkih intervjujev komentirala le, da je najlepša stvar pri zaljubljenosti ta, da je pri morebitnem padcu nekdo tu, da te ulovi.

Kdaj bo poroka, ni znano. Lady Gaga je vsekakor polno zasedena, poleg promocije filma Zvezda je rojena, bo decembra začela nastopati v Las Vegasu, 20 nastopov bo razporedila do novembra 2019, ko se bo zaključila njena lasvegaška avantura.

Gaga je bila že zaročena, julija 2016 je razdrla zaroke s Taylorjem Kinneyjem.

Carino je agent mnogih znanih obrazov, med njegovimi strankami so poleg Lady Gaga še: Justin Bieber, Amber Heard, Christina Aguilera, Simon Cowela, Miley Cyrus in Jennifer Lopez.