Avstralska pevka Natalie Imbruglia je zapisala, da si otroka želi že zelo dolgo. Foto: EPA
Avstralska pevka Natalie Imbruglia je zapisala, da si otroka želi že zelo dolgo. Foto: EPA

Hollywoodska zvezdnica Anne Hathaway je svojo nosečnost razkrila s fotografijo na družbenem omrežju Instagram. "Ni za snemanje filma," je svoj nosečniški trebuh komentirala igralka in ob zapis dodala število 2. Z možem, igralcem Adam Shulmanom, 36-letnica namreč že ima 3-letnega sina Jonathana.

Ob razkritju vesele novice je Hathaway zapisala še spodbudne besede za vse družine, ki se soočajo s težavami s plodnostjo. "Pošiljam vam dodatno ljubezen," je zapisala igralka, ki naj bi se tudi sama spoprijemala s podobnimi težavami. "Vedite, da pri nobeni moji nosečnosti ni šlo za gladek proces," je zapisala.

Da je noseča, je sporočila tudi avstralska pevka in igralka Natalie Imbruglia, ki svojega prvorojenca oziroma prvorojenko pričakuje pri 44 letih. "Tisti, ki me poznate, veste, da sem si tega želela zelo dolgo," je zapisala Imbruglia.

S svojimi sledilci na Instagramu je delila še, da je zanosila s pomočjo umetne oploditve. "Javno o tem ne bom povedala nič več," je zapisala pevka ter dodala, da se izredno veseli prihodnosti. Napovedala je, da bo v kratkem izdala tudi nov album.