Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Zanimivosti - Arhiv

Filip Flisar po Kaninu preganjal 122 tekmecev

Kanin je doživel spektakel posebne vrste – v sončnem vremenu se je tam odvila atraktivna tekma Red Bull Samo Gas, na kateri se je slovenski reprezentant v smučarskem krosu Filip Flisar pomeril proti več kot stotim tekmecem.

Francoski župan odstopil zaradi pošiljanja golih fotografij

Župan francoskega mesta Havre, ki leži na severozahodu države, je moral odstopiti, potem ko so bile objavljene njegove gole fotografije, ki jih je poslal neki ženski.

Moški presenetil z golim sprehod po moskovski galeriji

V sredo zvečer je obiskovalce moskovske galerije Tretjakov presenetil moški, ki si je slike ogledoval gol, oblečen le v rdeče tangice.

Sladki greh: Trudeau v parlament pretihotapil čokoladico

Saj poznate tisti neprijeten občutek v želodcu, ko vam kruli, vi pa ste sredi dolgega sestanka? Niste edini, to težavo je imel tudi kanadski premier Justin Trudeau, ki je zato v poslansko dvorano pretihotapil čokoladico.

Na prvi pomladni dan v Kobilarni Lipica dočakali žrebička

Kobilarna Lipica je v sredo, na prvi dan koledarske pomladi, dočakala prvega žrebička v letošnjem letu, ki so ga poimenovali Conversano Gaetana XLVIII.

Finska ostaja najsrečnejša država na svetu, Slovenija 44.

Finska je drugo leto zapored najsrečnejša država na svetu, kaže letno poročilo Združenih narodov o globalni sreči. Slovenija je na lestvici držav na 44. mestu, na zadnjem, 156. mestu pa je od vojne razdejani Južni Sudan.

Na avstralsko obalo naplavilo orjaško "morsko pošast"

Po družabnih omrežjih so zaokrožile fotografije velikanske, nenavadne ribe, ki jo je naplavilo na obalo južne Avstralije. Kot se je izkazalo, gre za morski mesec (Mola mola), najtežjo ribo kostnico na svetu.

Oddaja Lijepom našom, ki je gostovala po vsej Hrvaški, predstavlja Celje

Posebno priložnost za predstavitev ima v teh dneh Celje, saj bo konec meseca prikazano v eni od najbolj gledanih oddaj hrvaške javne televizije.

Kako je videti eden glavnih simbolov olimpijskih iger 2020?

Čeprav je do olimpijskih iger še več kot eno leto, so organizatorji že predstavili enega najpomembnejših simbolov - olimpijsko baklo. Ta bo tokrat v obliki češnjevega cveta.

Klepetan nazaj pri Maleni: "Veselo sta se poljubila s kljuni. Odzvanjalo je na vse strani."

Najbolj znana hrvaška živalska telenovela je tako dobila svoje novo nadaljevanje: samec štorklje Klepetan se je tudi letos vrnil k svoji štorklji Maleni, ki živi na strehi hiše v vasi Brodska Varoš v Slavoniji.

Prva občina z družinskim drevesom v Sloveniji ‒ kdo so vaši predniki?

Zagorje ob Savi je prva občina v Sloveniji, ki ima svoje interaktivno družinsko drevo. Dostopno je na spletu. Na njem je 120 tisoč Zagorjank in Zagorjanov, tako da lahko ‒ kot zagotavljajo na občini ‒ vsak prebivalec najde svoje prednike.

Ronaldo odprl kliniko za presaditev las: Podoba posameznika je ključna za uspeh

Portugalski nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo se je odločil svojo podjetniško žilico preizkusiti v novih vodah - v Madridu je odprl kliniko za presaditev las.

Najmočnejša Kenijka skrbi, da dvigovanje uteži v njeni domovini ne bi zamrlo

Mercy Obiero je znana kot najmočnejša ženska v Keniji, osvojila je tudi številne kolajne, svoje znanje pa želi prenesti na mladi rod Kenijcev.

Slavnejšega od Cristiana Ronalda bilo ni nobenega ... niti LeBrona in Messija

Cristiano Ronaldo je nizu lovorik dodal še naziv najslavnejšega športnika v letu 2019 po izboru najbolj znane športne ameriške medijske hiše ESPN.

Francoski par ni smel sina poimenovati Griezmann Mbappe

Neki francoski par, ki je pred petimi meseci svojega sina poimenoval Griezmann Mbappe, je bil po odločitvi sodišča prisiljen svojemu otroku spremeniti ime.

Smučanje v bikiniju! Golota za poskus Guinnessovega rekorda.

Mraz in dež nista ustavila več kot 800 ruskih navdušencev in navdušenk nad smučanjem (in goloto), ki so se kar v kopalkah spustili po smučišču Rosa Kutor nad Sočijem.

Študija: Hip hop je za zorenje sira boljši kot Mozart

Švicarji so opravili nenavadno študijo - hlebcem sira so med zorenjem ves čas predvajali različno glasbo - hip hop, tehno, rock in klasiko, da bi ugotovili, katera jim najbolj godi in da najboljši okus.

Foto: Mladička severnega medveda v Berlinu na prvem sprehodu

Mladička severnega medveda v živalskem vrtu v Berlinu je v petek naredila svoje prve zunanje korake, njena mati, devetletna medvedka Tonja, pa jo je ob tem natančno opazovala.

Foto: V Ljubljani na ogled najlepše mačke Sredozemlja

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani prvič v Sloveniji poteka regijsko tekmovanje mačk, na katerem se bodo predstavniki pasem z vsega sveta potegovali za naziv sredozemskega prvaka.

V objektiv ujeta "slonja kraljica" z neverjetno dolgimi okli

Britanski fotograf Will Burrard-Lucas je v kenijskem narodnem parku Tsavo v svoj objektiv ujel "slonjo kraljico" - slonico z neobičajno dolgimi okli.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...