Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Zanimivosti - Arhiv

Gillette na udaru zaradi "preveč feminističnega" oglasa

Na spletu se krešejo mnenja glede najnovejšega oglasa podjetja Gillette, v katerem ta proizvajalec britvenih sistemov v duhu gibanja #MeToo napada toksično moškost.

Nike predstavil prvi "pametni" športni copat

Podjetje Nike je razkrilo Adapt BB, prvi "pametni" športni copat s sistemom HyperAdapt, ki se bo prek mobilne aplikacije prilagajal vsakemu uporabniku posebej.

Britanska poslanka zaradi glasovanja o brexitu preložila porod

Britanska poslanka iz vrst laburistov Tulip Siddiq je zaradi za danes napovedanega glasovanja o dogovoru o brexitu v parlamentu preložila porod.

V puščavi Namib se bo za večno vrtela Totova "Afrika"

Nemško-namibijski umetnik Max Siedentopf je sredi puščave Namib postavil instalacijo s predvajalniki, iz katerih se bo vrtela slovita pesem skupine Toto, Africa. In to za vse večne čase.

Prizor s tekme 14-letnikov: Očetje so se tepli, matere vlekle za lase

Potem ko so se na nedeljski tekmi 14-letnih vaterpolistov v Beogradu stepli starši in je bila tekma prekinjena, so zmagovalca tekme, ki sicer ni odločala o ničemer, dan pozneje le določili z metanjem kovanca.

Nemčijo obnorel šal, ki odraža zamudo njihovih vlakov

V Nemčiji so za 7.550 evrov prodali šal, ki je postal simbol neučinkovitosti in netočnosti nemških železnic. Ženska ga je namreč pletla vedno, ko je imel vlak zamudo.

Pojedina po Trumpovo - "častil" 300 hamburgerjev, pico in krompirček

Ker v Beli hiši zaradi delnega zaprtja vlade primanjkuje kuharjev in natakarjev, je predsednik Donald Trump svoje goste počastil s "samo najljubšo hrano" - picami, 300 hamburgerji in "veliko, veliko ocvrtega krompirčka".

Trumpov uslužbenec iz Bele hiše v hišo Velikega brata - kaj bo razkril o prvem možu ZDA?

Anthony Scaramucci, nekdanji komunikacijski direktor ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je v Beli hiši zdržal zgolj 11 dni, se iz političnih vrst podaja v vode šovbiznisa.

Kako (p)ostati fit? Postanite morska deklica, svetujejo Finci.

Ljudje na različne načine skrbijo za zdrav duh v zdravem telesu, eno najizvirnejših vadb pa so si zamislili na Finskem, kjer se več kot 200 ljudi razgibava kot morske deklice oziroma dečki.

Spor županje in Cerkve - komu za 1,5 milijona evrov kovancev iz Trevija?

V Rimu odmeva spor med županjo in Rimskokatoliško cerkvijo, ki se ne strinjata o tem, kako porabiti izkupiček od kovancev, ki jih turisti množično mečejo v znamenito fontano Trevi.

Tako preprosto - kokošje jajce na Instagramu premagalo Kylie Jenner

Veliki zmagovalec Instragrama je v nedeljo postalo običajno kokošje jajce, ki je postalo najbolj všečkana objava na tem omrežju do zdaj - zbralo je že skoraj 24 milijonov (!) všečkov.

Koncerti ledene glasbe v Dolomitih

V italijanske Dolomite v zimskih mesecih ne vabijo samo neskončna smučišča, ampak tudi koncerti ledene glasbe. Pod ledenikom Presena visoko nad prelazom Tonale so letos uredili ledeno dvorano, v kateri prirejajo koncerte z glasbili iz ledu.

Potop v ledeno mrzlo Krko

Vreme je bilo naklonjeno potapljačem, ki so v Novem mestu odprli potapljaško sezono z že tradicionalnim prvim potopom v Krko. V sončnem in, kot so zatrdili potapljači, skoraj poletnem vremenu se je v Krko potopilo 32 raziskovalcev podvodnega sveta.

Festival Fyre: najbolj pričakovana zabava, ki se je spremenila v prevaro

Na Netflix prihaja dokumentarec o glasbenem festivalu Fyre, ki so ga oglaševali kot najprestižnejši festival, na koncu pa se je izkazal za polomijo - petične goste so namesto razkošnega letovišča pričakale okoliščine iz Igre prestolov.

Bird Box izziv: najstnica za volan sedla s prevezo za oči in povzročila prometno nesrečo

Ameriška najstnica je povzročila prometno nesrečo, ker je med vožnjo z avtomobilom nosila prevezo za oči. Navdih za nepremišljeno početje je dobila v Netflixovi filmski uspešnici Bird Box.

Američani odkrili džezvo: "To je čudežni pripomoček!"

Ameriški kulinarični portal Eater je pred časom posvetil dolg članek "čudežnemu, 10 dolarjev dragemu pripomočku, ki bo nadomestil aparat za kuhanje kave" - džezvi.

Hrvata ovadili zaradi "ljubezenskega grafita" do Srbov

Zadrčana Jureta Zubčića je obiskala policija, ker so proti njemu vložili anonimno kazensko ovadbo zaradi "uničenja premoženja".

Slovo moža, ki je poosebljal kolumbijsko kavo

Pri 83 letih je umrl Carlos Sánchez, ki je skoraj 40 let upodabljal Juana Valdeza, zaščitni obraz kolumbijske kave.

V tekaški ekipi Vatikana redovnice in duhovniki; njihov cilj je olimpijada

Vatikan je postavil svojo lastno atletsko ekipo, da bi z njo tekmoval na največjih mednarodnih tekmovanjih, vključno z olimpijskimi igrami. Gre za del dogovora, podpisanega z italijanskim olimpijskim komitejem (Coni).

Podvodni turizem - do razbitin Titanika za 92.000 evrov

Ameriško podjetje bo tistim z res globokimi žepi ponudilo potop do razbitin znamenite ladje Titanik, ki leži na globini 3.800 metrov. Za vozovnico, ki bo s podmornico trajala med deset in 12 ur, bo treba odšteti 92.000 evrov.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...