Bo za Davida Beckhama takšno potovanje prevelik finančni zalogaj? Foto: EPA
Bo za Davida Beckhama takšno potovanje prevelik finančni zalogaj? Foto: EPA

Potovanje v vesolje danes ni več znanstvena fantastika. A tovrstnega izleta si ne more privoščiti vsak, zelo verjetno pa je, da bo David Beckham postal prvi nogometni zvezdnik, ki si bo privoščil omenjeno pustolovščino.

"To je stvar, o kateri David govori že dlje časa," je izdal vir blizu zvezdnika, ki je potrdil govorice, da si Beckham zares želi odpotovati v vesolje. Znano je, da je nogometaš tudi sicer velik vesoljski navdušenec - na glavi ima celo vtetovirane planete, ki krožijo okoli sonca.

"Takšne misli so se včasih zdele neuresničljive, a danes potovanje v vesolje postavlja vedno bolj mogoče," je še komentiral vir blizu zvezdnika in pojasnil, da so nad Beckhamovo idejo vesoljskega potovanja še posebej navdušeni njegovi štirje otroci. “Davidovi otroci so prepričani, da je to zares frajerska ideja," je še povedal vir.

"Ni veliko stvari, ki jih Beckham še ni počel. Res pa je, da je tak podvig popolnoma drugačen, zato lahko rečem, da je malce živčen," je za časnik The Sun še izdal vir.