Maezava si želi, da bi ljubil le eno žensko. Foto: Reuters
Maezava si želi, da bi ljubil le eno žensko. Foto: Reuters

Bogataš, ki je nedavno sporočil, da se je razšel z dolgoletnim dekletom, japonsko igralko, sprejema prijave deklet, starih 20 let ali več, ki bi življenje rade zajemale s polno žlico.

Iskanje primerne sopotnice bo potekalo v televizijskem šovu. Podjetnik je pojasnil, da je privolil v to, ker je osamljen. "Do zdaj sem živel točno tako, kot sem želel," je dejal Maezava, ki ima tri otroke z dvema ženskama. "Star sem 44 let. Ker so me počasi začeli prevzemati občutki osamljenosti in praznine, razmišljam o eni stvari: da bi še naprej ljubil eno žensko," je zapisal v oglasu.

Rok za prijavo se izteče v petek. Meazava bo šel nato na zmenke s kandidatkami, končno odločitev pa bo sprejel do konca marca, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Maezava, nekdanji direktor spletnega modnega podjetja Zozo, ki ga je lani prodal japonskemu Yahooju, je znan po kupovanju dragih umetnin. Na potovanje okoli Lune z raketo SpaceX ameriškega podjetnika Elona Muska se bo kot prvi zasebni potnik odpravil leta 2023 ali pozneje.