In zakaj je kliniko odprl ravno v Madridu? "Madrid je mesto, ki je zaznamovalo moje življenje za vedno – tako s profesionalnega kot zasebnega vidika," je Ronaldo povedal za španski časopis ABC.

Ob tem je mislil na dolgoletno igranje za madridski Real, iz katerega se je letos preselil v vrste torinskega Juventusa. Zasebno pa ga je španska prestolnica zaznamovala, saj se je tam v eni izmed luksuznih trgovin zaljubil v prodajalko Georgino Rodriguez. "Tu sem ustvaril pomemben del svoje kariere, tukaj sem ustvaril tudi družino." Spomnimo, Georgina mu je rodila zdaj 13-mesečno hčerko Alano, nadomestna mati pa mu je rodila zdaj leto in pol stara dvojčka Evo Mario in Matea ter osemletnega sina Cristiana mlajšega.

Kot je povedal ob odprtju, rad podpira podjetniške projekte, s katerimi širijo najboljše, kar ima Portugalska, s čimer je nakazal, da gre za projekt, za katerim stoji portugalska ekipa. Klinika Isparya, ki naj bi bila največja v Španiji, bo skrbela za presaditev las, brad in obrvi tako moških kot žensk. "Želimo, da se ženske počutijo močnejše, ženstveno in zapeljivo," so med drugim zapisali na profilu na Instagramu klinike.

Ni videti, da bo nogometaš izgubil lase, povedal pa je, da se bo za to odločil, če bo kdaj to potrebno: "Seveda se bom odločil za presaditev, če bom kdaj mislil, da je to potrebno. Podoba posameznika je glavno orodje za uspeh. Zame je to ključno."

Ronalda je na odprtju spremljala tudi Georgina, ki bo skrbela za njeno poslovanje.

Georgina je tudi manekenka, ravno v teh dneh je postala obraz italijanske modne znamke spodnjega perila Yamamay. Pri omenjeni znamki so se povezali tudi z Ronaldovo znamko spodnjega perila CR7 Underwear.