Tajski dečki na tekmi Manchester Uniteda in Evertona. Foto: EPA
Tajski dečki na tekmi Manchester Uniteda in Evertona. Foto: EPA
Dečke so domači navijači lepo sprejeli. Foto: EPA

Ekipa se je v soboto v treninškem centru Carrington srečala s trenerjem Josejem Mourinhem in zvezdniki prve ekipe, na nedeljski tekmi rdečih vragov in Evertona pa so bili častni gostje.

Tekmo na Old Traffordu so si ogledali iz lože, vsi so nosili Unitedov šal in kapo, pred tekmo pa so jih predstavili tudi domačim navijačem, ki so jih lepo pozdravili.

V soboto na treningu pa je Mourinho vseh 12 dečkov ekipe Wild Boars objel, se slikal z njimi in jim podpisal spominke. Mlade nogometaše so spoznali tudi Ander Herrera, Paul Pogba, Anthony Martial, Ashley Young, Andreas Pereira in Fred.

Z dečki, katerih reševanje je poleti spremljal cel svet, sta bila na obisku tudi dva trenerja, družinski člani in tajski vladni uradnik Werachon Sukondhapatipak.

Na začetku oktobra so se tajski nogometaši podali v Argentino, kjer so bili gostje mladinskih olimpijskih iger v Buenos Airesu. Po obisku Argentine so bili povabljeni še v Los Angeles, kjer so imeli priložnost trenirati z ameriškim nogometnim moštvom Los Angeles Galaxy in nogometnim superzvezdnikom Zlatanom Ibrahimovićem.