Zunanji pogled na hotel The Bedford Post. Foto: Posnetek spletne strani hotela
Zunanji pogled na hotel The Bedford Post. Foto: Posnetek spletne strani hotela
Richard Gere je ekipo CNN-a popeljal po svojem hotelu. Foto: Posnetek z Youtuba

Vsaka soba je bila zasnovana tako, da oddaja pridih spokojnosti, kar se kaže v pridušeni barvni paleti in zemeljskih tonih, uporabljenih povsod po hotelu.
The Bedford Post stoji na obrobju mesteca Bedford (ta šteje 17.000 duš) v podeželskem, pogozdenem delu New Yorka.
Gere je s svojo soprogo Carey Lowell opazil staro podeželsko hišo iz 18. stoletja, ko sta ob neki priložnosti ravno jahala mimo. Takrat je bilo poslopje zapuščeno, na robu propada, a kljub temu, da je bila ona sprva skeptična, sta zakonca razpadajočo hišo prenovila v luksuzni kraj oddiha.

Ostala zvesta izvirniku
Gere in Lowellova sta skrbno pazila, da pri prenovi nista bi šla predaleč, saj sta si želela ohraniti rustikalni šarm hiše. Vse kamnite stene poslopja sta tako postavila iz tamkajšnjega kamenja, velik del lesenih tramov pa izvira še iz časov izvirne zgradbe.

The Bedford Post se zdaj med drugim ponaša s prostorno sobo za jogo, ki ponuja gostom prostor za vadbo in meditacijo, restavracija, bar in kavarna pa strežejo gurmansko hrano tako za hotelske goste kot tudi za prebivalce Bedforda. Na jedilniku? Kovač s citrusi in olivami, jagnjetina s čičerko, datlji in granatnim jabolkom ter z italijanskim sirom polnjene testenine z bučo in s kostanjem.
Središče vasi
Ko zakonca popeljeta voditelja CNN-a Richarda Questa po hotelskih sobah, on razloži, da je navdih za oblikovanje svetlih, elegantnih spalnic našel v - seksu. In za romantične kopalnice, ki jih krasijo čudovite starinske kadi na zlatih nogicah? "Seks, pri vsem je šlo za seks," se zasmeji ona.

Gere je za CNN povedal, da ga je ravno ta priložnost ustvariti zbirališče za Bedfordčane navdihnila, da je odprl hotel. "To je območje, kjer živi nekaj izjemno uspešnih ljudi in kjer se prepleta mnogo različnih tipov človeških izkušenj," razlaga Gere. "Zdelo se mi, da bi hotel lahko postal središče vasi ... kraj, kjer bi se zbirali ljudje in razpravljali o svetu in kako lahko nanj pozitivno vplivamo."